Je načase zmocnit se zase naší země

25. 3. 2010

Tento víkend se budou konat ve více než tisíci amerických domovech večírky, na nichž se bude promítat nejnovější film Michaela Moora O kapitalismu s láskou, píše Michael Moore ve svém hromadném mailu stoupencům.

Moore pokračuje: Server MoveOn.org zahajuje velkou kampaň ve snaze odebrat demokracii korporacím a lobbistům. Jsem velmi potěšen, že se rozhodl zahájit svou kampaň tím, že zorganizoval lidi, aby se sešli a podívali se na můj film.

Chcete-li se stát oficiálním organizátorem jednoho z večírků pod názvem "Capitalism" House Party, nebo se jednoho z nich účastnit, podívejte se na stránky MoveOn.org, kde je vysvětlení. Je to prosté. Pozvete přátele, rodinu či sousedy, aby s vámi zhlédli film O kapitalismu s láskou (anebo se přihlašte na existující večírek). Ten film vás bude naprosto šokovat. Jednu minutu se budete smát a druhou plakat. Uvidíte věcí a dovíte se věci o hospodářské katastrofě, jaké se ve večerním televizním zpravodajství nedozvíte.

Musíte si objednat kopii filmu z místního obchodu s DVD, anebo si ho objednat na internetu na Amazonu.

Natočil jsem taky speciální desetiminutový videozáznam exkluzivně pro tuto akci, takže k vám mohu promluvit ve vašem obývacím pokoji. MoveOn.org vysvětlí, jak si ten film můžete stáhnout a pustit na vašem večírku. Potom, v určitou dobu během víkendu, budu k dispozici na telefonu a budu se rád účastnit vašich diskusí.

Děkuji vám všem, kdo jste už zhlédli film O kapitalismu s láskou. Vyvolal velké množství diskusí a potřebujeme slyšet i váš hlas! Je to film, na nějž jsem velmi hrdý a byl bych rád, abyste ho zhlédli všichni.

Je načase zmocnit se zase naší vlastní země. A začne to promítáním filmu u vás doma!

Váš Michael Moore

Vytisknout

Obsah vydání | Čtvrtek 25.3. 2010