Světoborné problémy českých senátorů, aneb Kuberův anální vesmír

20. 7. 2011 / Karel Dolejší

čas čtení 1 minuta

Senátor Kubera prý hodlá na plénu horní komory projednávat kvalitu erárního toaletního papíru. Podle něj se šetří na nesprávném místě. Přinejmenším s druhou částí jeho tvrzení lze jistě souhlasit.

Toaletní papír je ovšem v ČR nepominutelným důkazem kapitalistického blahobytu, na který dosáhnou dokonce i ti nejchudší. Tato komodita má své pevné místo v antikomunistické propagandě, a to spolu s hygienickými vložkami a banány. Zmíněné položky byly takto vybrány, protože minulý režim občas nedokázal zajistit jejich dostatečný přísun mezi obyvatelstvo.

Z tohoto hlediska je zcela pochopitelné, že se Kubera snaží tematizovat právě toaletní papír. Vždyť by snad nedejbože - vzhledem k tomu, že letos tolik Čechů, Moravanů a Slezanů vůbec nepojede na dovolenou, kterou si nemohou dovolit, a bude mít tedy spoustu času na přemýšlení - někoho mohlo napadnout ptát se, jaký je vlastně mezi oběma režimy podstatný rozdíl, když ani ten nový nedokáže zajistit zásobení uvedeným zbožím v množství a kvalitě výrazně převyšující předlistopadové poměry.

Doufám tedy, že také ostatní senátoři zareagují uvědoměle a vážný problém hrozící doslova ideologickým průserem neprodleně odstraní...

0
Vytisknout
11582

Diskuse

Obsah vydání | 22. 7. 2011