Rusko má nového dealera luxusních vozů Bentley

17. 12. 2014

čas čtení 1 minuta

Skupina Avilon se stala dealerem luxusních vozů značky Bentley a otvírá nový autosalón, informoval ředitel společnosti Vagif Bikulov. Otevření oficiálního dealerského centra Bentley proběhne na jaře 2015, dodal vedoucí zastoupení Bentley v Rusku Richard Leopold.

Dealerské centrum luxusní britské značky bude otevřeno v dubnu 2015 na Volgogradském prospektu v Moskvě, ale již od 1. prosince je v provozu dočasný salón prodávající Bentley.

Avilon zaznamenal úspěch v segmentu luxusních vozů se značkou Rolls-Royce a jeho strategie do roku 2020 počítá s dalším rozvojem prodeje v uvedeném segmentu.

Do letošního roku byla exkluzívním dealerem Bentley v Rusku skupina Mercury, která prodává tyto vozy v Moskvě a Sankt Petěrburgu.

V březnu bylo dealerské centrum Bentley otevřeno v Krasnodaru a Jekatěrinburgu. Celkově prodej značky v Rusku letos zaznamenal pokles téměř o třetinu, avšak dealeři si věří, že se situace opět zlepší.

Celosvětový prodej značky Bentley dosahuje zhruba 130 kusů ročně, zatímco vozů značky Rolls-Royce se v roce 2014 prodalo asi 55 kusů.

Podrobnosti v ruštině: ZDE

0
Vytisknout
8305

Diskuse

Obsah vydání | 19. 12. 2014