Máme konečně vládu!

22. 4. 2011 / Robert Bartoš

Díky Bohu, Alláhovi a přirozeně premiéru Klausovi, totiž čo to tárám, Nečasovi, za to, že byla zachráněna tato tak vzácná koaliční vláda. Neboť jenom tím, že naši mladí přesvědčili efektním a kultivovaným klipem bábu i dědka byl zachráněn tolik potřebný pravicový koncept země (o jeho úspěšnosti ve světě jsem psal ZDE) a jenom díky němu zachráníme zemi před pádem do hlubin nevýslovného zadlužení, které původně nastartoval zodpovědný Kalousek s Topolánkem razantním snížením daní a pojištění těm nejbohatším (ZDE) - ale o tom se radši nemluví.

To ale nevadí, protože to napravíme realizací již dlouho očekávaných reforem, aby nedočkaví vlastníci důchodových fondů mohli konečně zahájit jim tak prospěšnou hru na burze s našimi 50 miliardami, které jim rádi ze společně nastřádaných peněz poskytneme. A jak jinak než s radostí si připlatíme za každou housku a bochníček chleba, jen když víme, že za čtyřicet let dostaneme pěkný měsíční obolus ze zaručeně úspěšných penzijních fondů. Také mám radost z toho, že bude provedena reforma zdravotnictví, která nám přinese úžasné lékařské zákroky podle výsledků nejnovějších lékařských výzkumů. Tedy těm, kdo budou mít na doplatky, spoluúčast a příplatky. Ovšem ty socky, co se celý život jenom vezou, anebo ti, co se moc neučili, do těch nám nic není, můžou si za to sami a můžou být rádi, že je vůbec ošetříme. Zdraví je přece zboží jako mixér nebo podprsenka, a kdo na to nemá, tak ať do ordinace vůbec nechodí, no ne?

Také na vnitru nyní zavane nový vítr. Pan Kubice je jistě naprosto věrohodný člověk, který neuhne a nezaprodá se žádným kmotrům ani taktickým manévrům partají, takže jako občan mám jistotu, že odtud jde stabilita. Že chtěl tenkrát kompromitovat soc. dem. svými materiály je čistě pomluva kryptobolševiků. Prostě si na tyto materiály vzpomněl a zrovna náhodou byly volby.

Radost běžného člověka nemůže přejít, ani když se dozvídá o dalších a dalších reformách veřejných služeb. Jak prospěšné je takové rušení autobusových a vlakových linek (více chůze, více zdraví), jak úžasné je osekávání podpor pro ty rozežrané tělesně postižené (začnou být zodpovědní a hledat si práci)! Hanba jim! Nechat se živit státem a spoléhat se na v Čechách tak rozbujelou solidaritu poctivých podnikatelů, kteří jsou trestáni za svou píli nehoráznými daněmi. Fuj!

Jenom mám obavy, aby vláda tu škrtající ruku zastavila včas a neškrtla si taky vlastní křeslo pod zadkem. Co bychom si pak počali?!

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 22.4. 2011