Plíživá bolševizace zprava

19. 12. 2012

čas čtení 3 minuty

"My žáci a učitelé Základní školy v "XYZ " se plně stavíme za jihočeské studenty, kteří plným právem nesouhlasí s tím, že na krajském úřadě bude mít školství na starosti členka KSČM, učitelka Baborová. Její členství v této straně je zneuctěním všeho co jsme dosáhli od listopadu 1989. Nese také svou odpovědnost za zločiny , které byly páchány pod hlavičkou KSČ. Ať odejde ze zastupitelstva kraje a také jako učitelka ať neučí naše děti, nejlépe by bylo, kdyby mohla být izolována třeba v nějakém nápravném zařízení."

Zdá se vám to neskutečné? Něco podobného jistě zažili naši předkové v padesátých letech. A hrozím se okamžiku, kdy takovéto petice budou zahlcovat tzv. veřejnoprávní media. Je vůbec možné ve státě, který si říká "demokratický", aby někdo zpochybňoval demokraticky zvolené zákonodárce. Aby někdo "nakazoval" zastupitelstvu, koho si kdo má vybrat za koaličního partnera a kdo má vykonávat ty které funkce. Nebo snad volby nebyly demokratické? píše Miroslav Daněk.

"Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení."

Chci věřit, že protidemokratický přístup nepochází od samotných studentů. Znají vůbec stávkující studenti paní Baborovou? Jak vůbec učitelé reagují na takové "bolševické" výstupy svých žáků? Kdo učí studenty, aby nectili Listinu lidských práv a svobod? Pokud jsou to učitelé , tak rozeštvávají společnost a žáky učí nenávisti k některým občanům této země. Mají vůbec takoví učitelé právo děti učit. To nevadí školské inspekci. Stydím se za takové učitele.

Media plní zprávy o hrdinství těchto studentů. A dostává se jim podpora z řad významných lidí, včetně kandidáta na prezidenta a přispívají tak k honům na "čarodějnice". Stydím se také za politiky, kteří veřejně takové jednání podporují. Ale také za ty politiky, kteří , možná ze strachu, místo , aby se zastali demokraticky zvoleného zastupitele, mlčí. Raději nechají paní Baborovou uštvat.

Proto vyzývám všechny: Pokud paní Baborová něco udělala, někoho zabila, rozkradla nějaký veřejný majetek nebo spáchala nějaký jiný trestní čin, tak podejte trestní oznámení. Jinak se zdržte jakéhokoliv pomlouvání!

Možná by stačilo, kdyby paní Baborová vystoupila z KSČM a vstoupila do některé jiné, vládní , "demokraticky" zvolené strany, třeba LIDEM. Pak by se stala přijatelnou i pro stávkující studenty, ne však už jako potenciální koaliční partner, protože voliči rozdali karty jinak.

P.S.Ale kdo naučí naši mládež hodnotit člověka podle toho co umí, jak se chová a co dělá a hlavně pro "koho " to dělá!

0
Vytisknout
12398

Diskuse

Obsah vydání | 21. 12. 2012