Ekologický právní servis prosí o finanční podporu

29. 6. 2009

Chtěli bychom Vás upozornit na možnost stát se sympatizantem EPS. Vyjádříte nám tak morální podporu, která je velmi důležitá. Naším cílem není umělé prosazovat ideály demokracie, ale reagovat na potřeby konkrétních lidí, jejichž práva jsou porušována. Proto si velmi ceníme zpětně vazby od těch, kteří naší činnost sledují. Vaše sympatie pro nás znamenají motivaci k další práci. Jako sympatizant se můžete zaregistrovat ZDE. Stejně jako doposud Vám budeme posílat dvakrát ročně Zprávu EPS a Zpravodaj s aktuálními novinkami.

Je na Vás zvážit, zda si myslíte, že má naše práce smysl a zda byste ji rád morálně nebo i finančně podpořil. Činnost EPS byla dosud financována především prostřednictvím zahraničních nadací. Tyto nadace však postupně přesouvají svou pomoc do východní Evropy, a tak roste počet aktivit, které jsou závislé na finanční podpoře našich příznivců z rád veřejnosti.

Tuto naší základnu individuálních přispěvatelů potřebujeme nyní nezbytné posílit, abychom předešli finančním problémům, které očekáváme. A kde jinde máme začít než u Vás - lidí, kteří rozumí naší práci a chápou naše motivy a cíle. Proto si Vás dovolujeme požádat o finanční příspěvek pro EPS.

Rozhodnete-li se nám pomoci, poukažte prosím svůj dar na účet u CSOB, číslo 471298763/0300. Můžete také využít internetové platební nástroje (PaySec, platbu kreditní kartou, internetové bankovnictví CSOB nebo CS). Při zadávání platby použijte prosím jako variabilní symbol své datum narození nebo IČO firmy ve tvaru: 8888ddmmrr, případně: 88IČO firmy. Do popisu pak uveďte, že přispíváte na Poradnu EPS.

Obratem Vám zašleme daňové uznatelné potvrzení o darů a budeme Vás s radosti pravidelně informovat o našich společných úspěších. Děkujeme za Váši pomoc a přejeme vše dobře, Eliška Bartošová komunikace s veřejnosti PS: Dar od 1000 Kč (nebo od 2000 Kč jako podnikatel) si můžete odečíst od základu daně z příjmů. Obratem Vám zašleme daňové uznatelné potvrzení, na Váši žádost i darovací smlouvu. Více Vám o možnosti a způsobu odečtu poví Jana Benešova (e-mail: fondeps@eps.cz, tel.: 381 253 904).

Vytisknout

Obsah vydání | Pondělí 29.6. 2009