Jsou blbí a zbabělí

19. 11. 2013

čas čtení 1 minuta

Jsou blbí a zbabělí! míní Otakar Pachmann. Bohužel, mnoho lidí se má nemravně dobře. Restituenti jsou blahem bez sebe, lékaři a právníci okrádají nemocné a bezprávím postižené, exekutorů je také spousta. Soudcům a státním zástupcům rostou každý rok platy o 5000, v barech se nalévá methylalkohol, řemeslníci, taxikáři a jiní parazité jsou na tom také dobře!

Práce načerno kvete, invalidní důchodci pracují na plný úvazek, herci a TV moderátoři mají statisícové a milionové příjmy! Chudák Krampol bude mít malý důchod. Skutečnost je taková, že opravdu špatně jsme na tom my, kteří ještě stále vlastníme tu sKartu - údajně je nás 277 000, včetně Romů a invalidů.

Takže těch opravdových chudáků není zase tak moc!

No a spousta lidí opravdu nic neumí, ať už odborně nebo jazykově. Tento národ zhloupnul!

Lidé mají, ne co chtěli, ale co si zvolili! Teď ať další 4 roky drží hubu! Měli šanci, nevyužili jí. Jenže takový je kapitalismus a ten asi nikdo neporazí. A zase jej lidé chtěli! Cinkali kvůli němu na Václaváku.

Teď měli lidé šanci opravdu demokraticky a svobodně volit. 40% se jich ani neobtěžovalo k těm volbám jít! Od 1.1.2014 má platit nový Občanský zákoník, nikdo ho nečetl, ani se o něm nediskutovalo v Parlamentu. Lidem je to jedno. Dnes jsem byl zase na obědě na Těšnově, pořád jsem spolusedícím pro legraci.

Z hlupáků nelze vybudovat inteligentní společnost! Oni neškodí jen sami sobě, ale také nám, nevinným obětem tohoto primitivního českého kapitalismu, jenže to si oni ani neuvědomí! A jít na demonstraci nebo stávkovat? Na to nemají chuť ani čas.

0
Vytisknout
12756

Diskuse

Obsah vydání | 20. 11. 2013