24. 7. 2008
RSS backend
PDA verze
Čtěte Britské listy speciálně upravené pro vaše mobilní telefony a PDA
Reklama
Reklama
Celé vydání
Archiv vydání
Původní archiv

Autoři

Vzkaz redakci

OSBL
Tiráž

Britské listy

http://www.blisty.cz/
ISSN 1213-1792

Šéfredaktor:

Jan Čulík

Redaktor:

Karel Dolejší

Správa:

Michal Panoch, Jan Panoch

Grafický návrh:

Štěpán Kotrba

ISSN 1213-1792
deník o všem, o čem se v České republice příliš nemluví
24. 7. 2008

Spiknutí Asiatů a tajných služeb proti euroatlantické civilizaci

Zadáte-li si do vyhledávače na internetu heslo "vybočený palec" dostanete nejméně 3.750 kusů nalezených odkazů. Jestliže si je prostudujete, pojme vás vážné podezření a děsivé plíživé obavy o náš osud. Všichni, kteří o vybočeném palci píší, mají totiž podivný strach napadnout pravou příčinu vybočeného palce.

Zaútočili by tím totiž na ČLR, na komplex nadnárodních firem, globální kapitál, a nedej bože možná i na známé zpravodajské služby, které konspirují, aby ovládnuly celý svět a uvrhnuly jej do nebývalé totality, která zde ještě nikdy nikde nebyla.

Plíživost, s jakou na nás Asiati útočí, je příznačná. Za jejich úslužnou a usměvavou tváří se skrývají pěkní podrazáci. Jejich odvěká taktika spočívá především v utajování, v nenápadném podemílání a nečekaném útoku ze strany, odkud by jej nikdo nečekal -- za zadu, zespodu a na skrytý detail, zatímco se vám s nevinným výrazem otevřeně do smějí do ksichtu.

Vždyť je dobře známe. Skrývali se za Velkou zdí a tajili před námi hedvábí a střelný prach. To abychom se nemohli svobodně rozvíjet. Nyní přišli s úplně novým nečekaným podrazem, který by nikoho nenapadl. Rozhodli se, že všem příslušníkům naší euroatlantické civilizace vybočí palce na nohou.

Vybočený palec (halux), způsobuje neuvěřitelné potíže. Zejména ženám, které jsou potom nervózní. Jejich neklid pak narušuje rodinnou pohodu, přenáší se i do zaměstnání, a pak se nedivme, že ekonomika nějak pokulhává. Vznikají tím národohospodářské škody, a proto zaostáváme za Asiaty, a musíme si od nich všechno kupovat. Ale to není všechno!

Specialisté, ortopedové, v podstatě nevědí, nebo nechtějí vědět, jak tato v botě skrytá deformace lidského těla vzniká. Raději se vymlouvají, že haluxy jsou dědičné. Svádění veškeré viny na předky nebo na politické předchůdce, kteří již odešli ze scény, je nám více než vlastní.

Někteří podvodníci to dokonce svádějí na lodičky, hormonální vlivy, stravu, a na životní prostředí, včetně opalování a oteplování. No to je příznačné, že se obouvají do industrializmu, ačkoliv on je jediný schopný v budoucnosti nakrmit zbylé krky na naší věčně hladové planetě! Ty největší skety nevinně svádějí vybočený palec na módu. Jakoby za to mohla ona, a nikoliv světový diktát, který určuje, co se bude nosit a kvůli tomu i vyrábět.

Pouze ti nejodvážnější z odvážných se opováží sdělit, že vinu na postižení má nošení nevhodné obuvi, a varují před botami koupenými v asijských tržnicích -- které jsou ale jen u nás. Dál do světa se již bojí ukázat a říci pravdu. Hlavní světové tržiště a výrobny obuvi jsou v Číně, a všechny značkové boty prodávané renomovanými světovými firmami, je odtud dováží. Jistě vás také napadlo: "Proboha, kdo jim zadává ty zakázky k výrobě obuvi a kdo tu výrobu kontroluje?"

Je důvodné podezření, že čínským výrobcům zadávají návrhy na výrobu tajní konspirátoři. Člověk ani nechce domyslet ten nadnárodní kapitalisticko-komunistický komplot, za kterým se skrývají americké, ruské, izraelské, arabské, asijské a moravské zpravodajské služby. Jak dobře víme, žádná zpravodajská služba nepracuje v zájmu vlastního státu a jeho občanů, ale proti nim. Toto jistě netřeba nějak dokazovat.

Příčinou vybočeného palce jsou boty do špičky. Jiné boty na trhu zaručeně neseženete. Boty do špičky jsou i ty, které se tváří, že takové nejsou. Způsobují zhroucení příčné a podélné klenby nožní a provalení statické váhy těla jeho středem dolů. Díky tomu dochází i ke zhroucení páteře, nemístnému tlaku na ploténky, deformacím obratlů, snížení výšky těla i úrovně hlavy, a tím i naší inteligence! Jen hlupák se tomu může posmívat. Podívejte se mu na nohy a přestanete se mu divit, proč se tak blbě směje.

Nadváha ovšem tento defekt zvyšuje. Proto jsou pomalu zároveň v každé ulici našich měst levné čínské restaurace. Dokonalá konspirace! Kupujte si levné boty a jídlo u asijských prodejců a budete se divit. Dražší boty vám však stejně nepomohou, neboť pocházejí od stejných výrobců. Nechutná-li vám strava od Číňanů, choďte do "mekáče" a ztloustnete ještě více, takže budete vypadat jako rypouš sloní.

Noha je hlavní statickou oporou těla. Chodidlo je základnou, do které se promítá statika celého těla. Zároveň s tím vzniká neuvěřitelná nechuť příslušníků naší euroatlantické kultury k tělesnému pohybu. Automobilizmus, dobývání ropných nalezišť a terorizmus jdou s tím ruku v ruce. Je až neuvěřitelné, jak jsme slepí. Což jsme úplně zapomněli na čínskou zálibu v akupunktuře, ve využívání reflexních bodů, míst a zón? Nejsme schopni pochopit, že výroba a prodej "vhodné" obuvi našemu kolosu na hliněných nohách je cíleným podemíláním našeho euroatlantického břehu a to zrovna v místech, na kterém stojíme?!

                 
Obsah vydání       24. 7. 2008
24. 7. 2008 Sluneční energie ze Sahary by mohla zásobit elektřinou celou Evropu, konstatuje Evropská unie
24. 7. 2008 Rada Českého rozhlasu opět škodí Českému rozhlasu Štěpán  Kotrba
23. 7. 2008 Tentýž digitální fotoaparát v Tescu ČR je podstatně dražší než v Tescu Velká Británie. Proč?
24. 7. 2008 Lidl je "levný", ale ne v ČR
24. 7. 2008 Drahota v ČR a láce v Evropě III.
24. 7. 2008 Drahota v ČR a láce v Evropě II.
23. 7. 2008 Drahota v ČR a láce v Evropě
24. 7. 2008 Ceny v ČR a v Británii
24. 7. 2008 Velkohubé žádosti o granty a voliči zelených Štěpán  Kotrba
24. 7. 2008 Spojené státy se propadají. Je tedy dolar "úspěch", když není úspěch euro? Jan  Hošek
24. 7. 2008 Událost dne bez komentáře: Přemysl Sobotka (ODS) dostal kopii Mnichovské dohody
24. 7. 2008 Vox americana, vox dei...?!? Ladislav  Žák
24. 7. 2008 Americký generál varuje před tankováním na Kubě, Chávez nabízí Rusům prostor pro základny Štěpán  Kotrba
24. 7. 2008 Příspěvek k politické kultuře Stanislav A. Hošek
24. 7. 2008 Jak říci "ANO", anebo "NE", jde-li o účast na olympiádě? Miloš  Dokulil
23. 7. 2008 Julínkova politika? Namísto lékařského tajemství všeobecná udavačská povinnost
24. 7. 2008 Obecní noviny: zkušenost nejen zlínská Miloslav  Štěrba
23. 7. 2008 Zničí ČNB svou ideologickou nepružností českou ekonomiku? Václav  Nosek
24. 7. 2008 Jak je to ve skutečnosti na Blízkém východě
24. 7. 2008 Obama: Svět musí zabránit Íránu v získání jaderných zbraní
24. 7. 2008 Čína "povolí politické protesty během Olympijských her"
24. 7. 2008 Povinnost ochraňovat život a svoboda si ho vzít, neboli pár myšlenek k výrazům euthanasie a sebevražda Uwe  Ladwig
23. 7. 2008 Snažíme se rychle dohnat Evropu, svět i zdravý rozum Olga Anna Sedláčková
24. 7. 2008 Spiknutí Asiatů a tajných služeb proti euroatlantické civilizaci Wenzel  Lischka
23. 7. 2008 Pronásledování rodiny Badžových
23. 7. 2008 Jak zkvalitnit práci zdravotnických znalců?
23. 7. 2008 Immanuel Wallerstein: Zabrala v Iráku "vlna"? Immanuel  Wallerstein
23. 7. 2008 Neortodoxní názory potlačujeme k vlastní škodě
23. 7. 2008 Jak ušetřit benzín
22. 7. 2008 Jak to vlastně je s dodávkami ruské ropy do ČR?
22. 7. 2008 Ministerstvo zdravotnictví rekordmanem v nečinnosti Aleš  Uhlíř
19. 7. 2008 Hospodaření OSBL za červen 2008