Hlas pro Zemana jako hlas pro levici?

23. 1. 2013

čas čtení 1 minuta

Považuji za naprosto fascinující, že se vyskytují tací, kteří si myslí, že hlas pro Miloše Zemana je hlas proti pravicovým vládám. Byl to právě Miloš Zeman, který tyto vlády pomohl přivést k životu.

Topolánkovu vládu drželi při životě pánové Melčák a Pohanka po poradě s panem Zemanem. Byl to Zemanův muž Melčák, kdo podal ústavní stížnost proti zkrácení volebního období a smazal tím mohutný náskok ČSSD v preferencích, a Zemanův SPOZ, který se ve volbách postaral o zbytek a téměř srovnal hlasy pro ČSSD a ODS.

Mimochodem, byla to Zemanova pravá ruka pan Melčák, kdo se těsně před druhým zvolením Václava Klause na Hrad sešel s prezidentovým kancléřem panem Weiglem. (Ano toho pana Klause, kterého na Hrad zvolili komunisté, a kteří dnes podporují, jaké překvapení, pana Zemana.) O čempak si ti dva čerchmanti asi vyprávěli? Pana Weigela nyní pan Zeman veřejně vychvaluje a slibuje mu, že na Hradě po jeho případném zvolení na Hradě zůstane.

Ten, kdo půjde ve druhém kole k volbám, se nebude rozhodovat reálně pro pravici nebo levici. Bude se rozhodovat pro pravici v podání TOP 09, nebo pro pravici v podání ODS. Nalejme si alespoň v tomto čistého vína a nic si nenamlouvejme, píše Boris Pavelec.

0
Vytisknout
9137

Diskuse

Obsah vydání | 25. 1. 2013