zpět na titulní stránku Britských listů

Svobodu, svobodu, svobodu !
Pokud se domnívali vášněmi ovládaní demonstranti, že redaktory ČT v budově zadržuje Vězeňská stráž, mýlili se. Pro děti to ale byla pedagogicky cenná zkušenost.

Nostalgická reminiscence
Zima je stejná, večer je stejný, jen doba je o deset let dál a místo tklivé Modlitby Marty Kubišové vykřikuje Ivan Hlas "ne-sametovou" píseň - Táhněte do háje ! Trochu mne zamrazilo... Co by se asi stalo, kdyby ho demonstrující dav vzal vážně?

Věčný revolucionář
Když Martin Mejstřík vydával blahé paměti studentský občasník Kavárna AFFA, byl pokorným učněm "Matky Revoluce". Dnes už nevydává Kavárnu AFFA a stal se poněkud pyšnější. Je už u druhé revoluce. Politicky je ale stále stejně naivní, jako když se chodil radit v roce 1989 na MVR SSM.
V pozadí poslankyně US Mgr. Monika Horáková

Svoboda už přišel, není potřeba křičet!
Poslanec KDU-ČSL JUDr. Cyril Svoboda je ve svém živlu jen tehdy, pokud před ním stojí nejméně jeden mikrofon a jedna kamera. Byl uspokojen.

Rozhřešení dostanete.
Kněz Tomáš Halík, dva mluvčí iniciativy "ČT - věc veřejná" - Alena Müllerová s Adamem Komersem a houfec očumujících

Dočasný optimismus
Josef Maršál, moderátor
V pozadí fotonástěnka na podpoření kolektivního uvědomnění

Typický politik v akci
Předseda US a předseda jejího poslaneckého klubu JUDr. Karel Kühnl se svým oblíbeným spacákem.

Senátorská konzultace
Senátor za ODA Michael Žantovský, mluvčí "ČT - věc veřejná" Břetislav Rychlík (velmi "unaven" po náročném dni) a další "koalí" politici spolu s redaktory ČT na "kouřících" schodech před velínem zpravodajství

Maskot redakce zpravodajství Chmelíček mezi "svými"
Mgr. Dušan Chmelíček, bývalý ředitel ČT, t.č. nezaměstnaný, učitel FSV UK (a bývalý předseda Rady ČT - ta pod jeho vedením zvolila ředitelem ČT Puchalského) Jan Jirák, a kolektiv zpravodajství ČT si sdělují navzájem nejnovější zprávy "z bojiště"

Tak si to představte: Špidla si snad myslí, že něco vyjednal
Tomáš Halík (zezadu), Alena Müllerová (z boku) probírají s Adamem Komersem (zepředu) návrhy dvou "smírčích" vicepremiérů. Živý zájem okolostojících dává tušit množství podrobností.

Ukažte mi to, tomu nevěřím
Senátor Žantovský probírá s Adamem Komersem bod po bodu Špidlovu "iniciativu"

Oni si z nás utahujou,
a nebo to jen tak zkouší?

Divící se mluvčí "ČT - věc veřejná" Adam Komers
27.12.    28.12.       29.12.:   1  2  3  4  5     30.12.:   1  2  3  4  5     31.12.:   1  2        1.1.:   1  2  3  4     2.1.:   1  2  3  4     3.1.:   C  1  2  3  4  5  6  7  8  9     5.-6.1.:   1  2  3  4     6.-7.1.:   1  2  3  4  5     11.1.:   1  2  3     12.1.:   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     17.1.:   1  2  3  4  5 
[      ]       [ Next ]

© 2000 Foto a text: Štěpán Kotrba, Britské listy