Američanka svědčila u soudu, že byla nucena k pohlavnímu styku s anglickým princem Andrewem

2. 1. 2015

čas čtení 2 minuty

V Británii bublá pod povrchem už celou řadu měsíců obrovský skandál, týkající se pedofilního sexuálního zneužívání dětí. Nejenže malé děti hromadně zneužívali kněží a učitelé v internátech a v dětských domovech, v posledních měsících vyšla najevo celá řada faktů o tom, že muži nejrůznějších etnik v severoanglických městech vytvořili neformální sítě a skupiny, v jejichž rámci sexuálně zneužívali stovky zranitelných nezletilých dívek z rozvrácených rodin, zatímco policie, která o tom věděla, nečinně přihlížela. Policie nyní také vyšetřuje obvinění, že od šedesátých do osmdesátých let docházelo k sexuálnímu zneužívání nezletilých osob v nejvyšší politických kruzích a příslušníci nejvyššího britské establishmentu dokonce v rámci mučení dětí při sexu dvě nebo tři děti údajně usmrtili.

K tomu se v pátek přidává informace, že Američanka svědčila u soudu na Floridě, že jeden americký investiční bankéř, dobrý přítel anglického prince Andrewa, ji půjčoval Andrewovi jako nezletilou sexuální otrokyni. Američanka svědčila v rámci dlouhodobého soudního stíhání investičního bankéře Jeffreyho Epsteina, multimilionáře, který byl před časem už shledán vinným, že prodával sex s nezletilou dívkou.

Američanka tvrdí, že v letech 1999 - 2002 ji Epstein opakovaně sexuálně zneužíval a půjčovqali ji jako sexuálního otroka vlivným a mocným mužům po celém světě. Konstatuje, že byla nucena mít pohlavní styk s anglickým princem Andrewem v Londýně, v New Yorku a na soukromém karibském ostrově, který vlastní Epstein.

Buckinghamský palác v Londýně vydal k té věci dementi. podle níž to prý není pravda.

Avšak princ Andrew měl už v minulosti problémy v důsledku svého dlouholetého blízkého přátelství s Epsteinem. Andrew byl v minulosti obviňován, že znal Epsteinovy mladé oběti a že možná věděl o jejich sexuálním zneužívání. Nyní byl Andrew poprvé jmenován v soudní žalobě, i když on sám není subjektem žaloby.

Podrobnosti v angličtině ZDE

0
Vytisknout
11794

Diskuse

Obsah vydání | 2. 1. 2015