Zrada Ukrajiny Západem se blíží a bude to katastrofa, protože s kriminálníkem Putinem nelze uzavírat žádné dohody

30. 12. 2023 / Jan Čulík

čas čtení 1 minuta

Daniel Veselý má pravdu, že Západ krátkozrace ustupuje od finanční a vojenské podpory Ukrajiny, zejména velkým problémem jsou Spojené státy, které se potenciálně propadají do autoritářství a kde vede už nynější prezident Biden velmi spornou zahraniční politiku, a i on nyní zdá se ustupuje od podpory Ukrajiny, avšak ke skutečné katastrofě dojde, až v listopadu 2024 v amerických prezidentských volbách zvítězí Donald Trump. Na to právě Vladimír Putin čeká.

Daniel Veselý ovšem absolutně nemá pravdu, když doporučuje, že Západ a Ukrajina by měly s kriminálníkem Putinem vyjednávat. Ten totiž nedodržuje vůbec žádné smlouvy. Nikdy je nedodržoval. Jeho politika je léta založena na vraždění a útlaku.

Západ si neuvědomuje, že Evropa je Putinem ohrožena, pokud ho nechá vyhrát, a co je horší, pokud Západ nechá Putina vyhrát, zcela se rozloží už tak rozkolísaný systém mezinárodního práva, neboť si budou diktátoři a autoritáři po světě dělat zcela beztrestně, co se jim zachce.

K tomu samozřejmě přispívá i šokující západní tolerance vraždění civilistů a dětí, které provádí Netanjahuův ultrapravicový režim v Gaze. To vede k destabilizaci mezinárodního práva, protože velká část světa právem poukazuje na pokrytectví západních zemí.

5
Vytisknout
5209

Diskuse

Obsah vydání | 4. 1. 2024