Cesta do hlubin pravicové mizérie

24. 10. 2023 / Petr Haraším

čas čtení 8 minut
 


Zázrak téměř svatý

Inu toho covidového podzimu se stal zázrak. Světlé síly dobra, lásky a pokory porazily vládní temné potvory a přinesly dobrou zvěst lidem, co jich u nás jest, že Česko po době závisti a nenávisti hrdě znovu hrdé jest. Tedy pokud temné síly závisti, nenávisti a lenivosti tuto naději na spásu pod praporem fialového dogmatu nějak zle nezhatí. Temné síly mohou být v klidu, tiše sedět, nedutat, počítat marže na Čapím hnízdě, nebo plyšáky v divné vile a přenechat veškerou práci na hatění světlé strany světlé straně lásky, dobra a pokory. A pokud temná strana závisti a nenávisti nechce přímo ústavní většinu, kterou jim zdarma světlá strana koalice nabízí na fialovém tácu, tak sem tam stačí vypustiti Babiše na vzduch, poprosit Okamuru o komentář a všichni mohou být spokojeni, protože se nic nezmění.


 

Nakoukání do Ondrovy pravicové duše

Nejprve vzdělaná duše proletěla konflikty od první rány klackem po agresi Ruska a dění v Palestině. Tyto obludnosti nejsou však nic proti nepravostem, které se dějí v západní Evropě, kde v míře nebývalé prý probíhají násilnosti ve střetech s neregulérní migrací a muslimskými kořeněnými menšinami. Závěrem úvodu k navození správné ideové diktatury duše čistá přidala oslí můstek, že, pokud tady znovu zavládne Salaš a Plyšák, už nemusíme žít v bezpečné zemi, kterou nám tady praotec Fiala za pár let s družinou potulných kejklířů poctivou dřinou zbudoval, aby své věrné Čechy před nechutnostmi západní Evropy varoval.

My ve střední Evropě se zatím máme. Jsme oázou klidu a bezpečí. A my, my Češi jsme v té oáze bezpečí a klidu tou oázou nejoázovější a zemi ze všech nejbezpečnější na planetě nikoli zelené, ale modré života plné. Jelikož život je znám zatím jen zde, tak jsme tudíž nejbezpečnější místo pro život v celém vesmíru, přilehlých vesmírech, ve všech vesmírech vesmírného paralelního nekonečna. Stopařův ručník na to!

A co my, Češi, vážíme si toho? Vážíme si osvícené vlády ODS a premiéra Fialy vlády Petra Fialy, že nám toto vše umožnil a zařídil? Jaká zhýralost a nevděk, vy nezbední, že jen tři procenta plně věříme nutné katabázi před slastnou anabází.

Konkurence

Ozářen světlými billboardy s euroskeptiky strany ODS hřímá pan Ondra, že hnutí ANO má malé prozápadní nadšení. Vnímavý čtenář si může vzpomenout, že Ondra nás o trochu výš varoval před ohromnými boji na ostří nože na západním Západě. Ta druhá strana temné nenávisti proti světlým kádrům vládní odpovědnosti poslala všech pár hlučných poslaneckých burlaků, aby táhli z Okamurova sídla před Parlament velkou zaprášenou Auroru a že „střelený“ nahnědlý podnikatel bude nelítostně pálit na Parlament plyšové střely s plachou dráhou letu.

Jak lítý třídní boj může být, může nám čas minulý nelítostně potvrdit. Vzájemnou nevraživost politických pokřiků zapomněli v ODS, ANO, SPD a KDU, když spleteni v milostném obětí poslali deficity republiky výstřelem z pravicové Aurory na plyšový chuj potápějíce ekonomiku a rozpočtovou odpovědnost na dno mořské.

Mnozí voliči, politici i najatí komentátoři z Fórum 24 se ptají, proč neprobíhá akce „deagrofertizace“ ve správě státní, jak slibovala libá slůvka mistra Petra. Ale, proč by měla probíhat? Za pár chvil se Blekota vrací, a tak by to byla zbytečná lopota.

Úspěchy dle Ondry

Vláda Petra Fialy hraje prim v zahraniční politice, obraně a bezpečnosti. Po dlouhá desetiletí stranou ODS budovanou a podporovanou energetickou závislost na nepřátelském Rusku tato vláda ODS zdárně napravila a na levici s Babišem svedla. Na ceny elektřiny a plynu jsme nasadili takovou laťku, že se nám konkurenti jen hlučně smějí, neboť hospodářský růst proměněn je v půst. Poprosili jsme mistry oboru Beneše, Tykače a Křetínského, aby na EU udělali dlouhý nekonkurenční nos a pak si šli přepočítat krvavé miliardy české fosilní recese.

Do historie ale vstoupí cesta tří pravicových postkomunistických konzervativců rodinných hodnot proruského kumpána Orbána do Kyjeva a navždy bude znamenat bod zlomu Západu ve válce. Navíc jsme vyzbrojili armádu, tedy zatím jen teoreticky, leč madam Černochová se snaží proinvestovat až k řecké cestě Kalouskova bankrotu.

Jana a Petr usilovnou prací zajistili kolem nás jen bezpečné státy, zajistili nám, že nemáme hranici s nepřítelem a zajistili rovněž, že nám na naše vychytralé hlavy nepadají nepřátelské bomby. Jak to udělali, to Ondra neprozradí. Armáda přidala krásnou práci na sociálních sítích, maká na PR, což překvapeného nepřítele zcela zmate a rozhodí mu nadobro sandál. Mazaně podepsaná obranná smlouva s USa pak nepřítele obrátí na úprk, jak jej kdysi hnali bratři Husité.

Modernizujeme armádu, provádíme skvělou zahraniční a bezpečnostní politiku, proto nám prosím odpusťte ony pitomé marginálie členů pravicového sboru, co si pletou politiku s veřejným domem na kolečkách. Každý z nás, tedy z vás, má za úkol, ne, má za povinnost chránit demokratické zřízení, které nám chtějí temné síly závisti a nenávisti ukrást. Politici, voliči, média neblbněte a bděte, aby u vlády zůstala Fialova bezpečnost, protože Fialova drahota tady není, nikdy nebyla. Kdo uvěří na Fialovu drahotu a jiné imperialistické nesmysle, jako třeba pokles životní úrovně, pokles reálných platů, inflaci a recesi, ten jde na ruku populistům a extrémistům. Tak primitivní pravda je v podání Ondry Šimíčka, pravicového trubače akce Česko plus.

Projekt Česko plus

nejnebezpečnější pravicoví šílenci po 34 letech zjistili, že nastolená pravicová politika vyčpěla, vybudovala Česko mínus pro oligopol, občanům nic nepřinesla a příkladně umřela. Fialoví dobrodruzi se sice pokusí znovu restartovat ekonomiku uškrcením na dřeň a do poslední zchudlé kapsy, což se jim nepovede, leč již je tady pravicová naděje zvaná Česko plus. Sepraní omšelí svazáci si nachystali dráty z defibrilátoru na oživení ekonomické mrtvoly, kterou jejich rodná strana poslala na onen svět. Požadují zprivatizovat vše od zdravotnictví po poslední úřad, chtějí, aby občan platil privatizátorům za vše, chtějí a požadují odporné pravicové postupy, o kterých se nezdálo ani nejhorším pravicovým diktátorům. Zrušit zákoník práce, protože zaměstnanci jsou pro ně jen odpad. Deregulovat neregulovanou českou ekonomiku. Zakázat jakékoli státní kontroly podnikatelů, platit školné a deregulovat školství. Cokoli státní zrušit. Ať všude zavládne švarcsystém a všude budou „ičaři“, včetně školství. Hlavně musíš „ojebávat“ systém a stát. Fuj policejní a prokurátorská mafie!

Tito pravicoví idioti jsou mnohem nebezpečnější než levicoví šílenci a pokud dojde ke spojení této verze zaostalé ODS s hnutím autoritářské ANO, tak máme zaděláno na velké špatné průser.

Haraším Petr Orlau

Pohledem nevidomého z veřejných zdroů

K tomu:

https://www.forum24.cz/zijeme-v-bezpecne-zemi-kdyz-nam-budou-vladnout-akciovky-zavisti-a-nenavisti-muze-se-to-zmenit

https://cesko.plus/

1
Vytisknout
2935

Diskuse

Obsah vydání | 26. 10. 2023