Jak používat nové Britské listy

17. 11. 2014 / Bohumil Kartous

čas čtení 2 minuty

Nepodceňujeme čtenáře Britských listů, domníváme se, že se s novou podobou stránek sžijí. Ostatně kvůli čtenářům a přehlednosti webu jsme k redesignu webu přistoupili. Přesto bychom rádi shrnuli zásadní změny, ke kterým došlo. Zvyk je železná košile a „převléknout“ ji nemusí být vždy snadné. Ujišťujeme vás, že žádný dotaz ani připomínka nejsou hloupé. V případě, že vám nebude něco jasné nebo budete mít dojem, že nemůžete najít to, na co jste zvyklí, dejte nám o tom vědět na redakce@blisty.cz.

Změna navigace na webu

Doposud jste byli zvyklí na to, že navigační panel s odkazy na autory, archiv a další doplňkové služby byl umístěn ve sloupci vpravo. Vzhledem k malé přehlednosti tohoto sloupce a skrumáži odkazů v něm jsme se rozhodli přemístit odkazy do horizontálního menu pod hlavičkou stránek. Odpovídá to běžnému řešení, na které jsou uživatelé internetu zvyklí z obdobných webů.

Doplňkové informace

Informace o redakci, kontaktech, možnosti inzerce, stanovách Občanského sdružení Britské listy a další doplňkové informace jsme přesunuli na spodní hranu stránek. Najdete je jak na domovské stránce, tak na stránkách jednotlivých článků. Stačí rolovat až dolů.

Archiv

Možnost dohledávat informace ve starších vydáních najdete v horizontálním menu pod hlavičkou. Vyhledávání v archivu je intuitivní a nebude vám pravděpodobně činit žádné potíže.

Autoři

Skrze horizontální menu pod hlavičkou stránek se dostanete na přehled autorů BL. Pod jednotlivými autory najdete informace o jejich identitě, odkazy na jejich články i kontakt.

Ostatní informace, které Britské listy svým čtenářům poskytují, byste měli snadno objevit při zběžném prohlédnutí domovské stránky i jednotlivých textů. Pokud budete mít s orientací problémy, neváhejte se na nás obrátit.

0
Vytisknout
14017

Diskuse

Obsah vydání | 19. 11. 2014