Riziko předčasného úmrtí výrazně snižuje konzumace deseti porcí ovoce a zeleniny denně
24. 2. 2017
24. 2. 2017
26. 1. 2017
24. 11. 2016
4. 11. 2016
13. 10. 2016 / Aneta Adámková
Ona 2: Kdes jako byla? Čekám tady už 10 minut. Ona: Promiň, zdržela jsem se za Julií v nemocnici. Ona 2: Jo? Co jí je? Ona: Ale, nějaké problémy… Ona 2: Nu a jaké? Co se děje? Bych jí třeba také př...
15. 9. 2016
Prosíme laskavé čtenáře o pomoc
8. 9. 2016
Jsme rodiče desetiletého chlapce Vojty. Jeho vstup do našeho života byl provázen řadou komplikací a jeho vůlí zůstat s námi, díky níž zvítězil i v boji, který se běžně za podobných okolností nevyhr...
4. 8. 2016 / Václav Dušek
Chceš-li lapit žloutenku, salmonelu, laxírku, zajdi do restaurantu Alá Blaf. Poznáš ho již z daleka - přepálený tuk se line ulicí, mouchy padají k zemi, usedneš-li, hladový poutníku, ke stolu, pak ...
22. 7. 2016
I mírné pití alkoholu je riziko Alkohol způsobuje sedm druhů rakoviny a i lidé, kteří pijí jen občas, jsou ohroženi, uvádí se v nové analýze. Zdravotní odborníci doporučují, aby vlády zaháji...
Statistická naděje na dožití a skutečná úmrtnost jsou dvě rozdílná fakta
14. 7. 2016 / Miroslav Žáček
Je to opravdu tak? Opravdu budeme žít déle? Co vlastně v sobě skrývá termín průměrný věk dožití?