POZVÁNKA:

Odbory občanům Liberce: Přijďte s námi diskutovat!

15. 6. 2011

čas čtení 1 minuta

Zástupci libereckých odborů vyzývají všechny Liberečany, kterým není lhostejný osud jejich města i celé země, aby přišli během dopoledne ve čtvrtek 16.6. k stávkové, informační kampani na liberecké Fügnerově ulici. Pojďme debatovat o příčinách stávky i celospolečenské krize!

Chceme přesvědčit naše spoluobčany, že náš protest je i v jejich zájmu, že už nemůžeme a nadále ani nebudeme ovcemi a loutkami v rukou vlády, která bere pracujícím lidem a těm nejpotřebnějším, aby mohla opět zvýhodnit ty nejbohatší a spekulativní kapitál!

Všudypřítomná korupce a zneužívání veřejných prostředků (tedy peněz nás všech) ve prospěch úzké skupiny vyvolených a jejich politiků dovedly celou zemi do situace, kdy se hrozí státním bankrotem. Mají mu údajně zabránit "reformy", které neznamenají nic jiného, než další ožebračování nevinných a poctivých lidí.

O nutnosti reforem mluví často ti samí politici z těch samých stran, které nám před dvaceti lety slibovaly blahobyt a demokracii. Namísto toho přivedli zemi k situaci, kde existuje přímá úměra mezi nárůstem korupce a oklešťováním základních svobod a sociálních jistot. Nejde jen o budoucnost naši, ale i o budoucí životy našich dětí!

Ať s námi souhlasíte či nikoliv, přijďte ve čtvrtek 16. června 2011 od 9:00 na libereckou Fügnerovu ulici ke stávkové tramvaji! Informační místo Vám bude k dispozici po celý den!

Dialog, který vláda odmítá, je základem demokracie!

0
Vytisknout
6463

Diskuse

Obsah vydání | 15. 6. 2011