Co s tím, hoši, uděláte?

22. 7. 2011 / Miloslav Štěrba

čas čtení 1 minuta

Člen regionální rady ODS ve Zlíně Miroslav Hladík už našel viníka: "Někteří lidé asi po dvaceti letech ztrácejí paměť". Škoda,, že podobná slova zazněla zrovna ve Zlíně, kde si lidé na paměť nikdy nestěžovali, ba právě ODS až do posledních voleb vždy vítězila i díky dobré paměti občanů, kteří dodnes vzpomínají na éru velkého šéfa.

Člen regionální rady však nebyl skoupý na slovo, a dokázal odhalit zakukleného škůdce právě ve chvíli, kdy jeho strana tak usilovně žádá zákaz komunistické strany a ministr justice potrestání 95letého prokurátora Vaše. Vším jsou vinna média, která prý "chystanými reformami spíše straší, než aby o nich objektivně informovala", čteme v MfDNES, krajské vydání. I když zlínská ODS poprvé od roku 1989 není ve vedení radnice, považuje pan Hladík současný stav preferencí v kraji "za odraz celostátní politiky".

Tak už to chodí na tomto světě. Premiér vlády pocházející ze Zlínského kraje poškozuje obraz ODS do té míry, že i tak "zavrženíhodná" politická sestava, jakou dnes leckde KSČM představuje, dokáže porazit nositele hlavních reformačních snah jen dvě desetiletí po pádu "zločinného" režimu. Je na pováženou, jakou vlastně politickou reprezentaci máme v čele státu. A s touto sestavou máme vzdorovat globálním útokům stále nekončící hospodářské krize, ale především reagovat na krizi morální? Ta totiž devastuje zemi víc než dokázal gang soudce Berky či Kožený s Krejčím.

0
Vytisknout
16448

Diskuse

Obsah vydání | 25. 7. 2011