Prosíme přispějte finančně na provoz Britských listů

17. 7. 2013

čas čtení 1 minuta

Milí čtenáři,

prosíme, nezapomínejte, že provoz serveru Britské listy nemůžeme vést zadarmo. Čtenáři, kteří nás čtou ve stále větších počtech, by si měli uvědomit, že i když samozřejmě Britské listy neprovozujeme pro zisk, příspěvky na minimální provozní náklady potřebujeme. Jsme tedy závislí na průběžných finančních darech od čtenářů.

Za Britskými listy nestojí žádný investor ani podnikatelský manipulátor. Jsou jedním z mála zpravodajských a analytických portálů, vycházejících v češtině, které nemají politickou agendu a nepodporují žádné podnikatelské či politické seskupení či stranu.

Pokud považujete za důležité, aby Britské listy dále fungovaly, prosím, přispějte finančně na náš účet. Je v pražské Raiffeisenbance, číslo účtu: 1001113917, kód banky 5500. Adresa banky je 120 00 Karlovo nám. 10, Praha 2. Můžete též přispět z mobilního telefonu nebo úvěrovou kartou na adrese www.paypal.com po jednoduché registraci odesláním částky na adresu redakce@blisty.cz. Neposílejte eura do pražské banky ze zahraničí, poplatek je astronomický. Děkujeme.

0
Vytisknout
8171

Diskuse

Obsah vydání | 30. 7. 2013