Požaduji přísný trest

16. 2. 2012 / Ladislav Stalmach

čas čtení 1 minuta

V roce 2010 jsem si koupil černý spray a na volební bilboard u silnice, který patřil jedné z vládních stran jsem napsal nesouhlasný text. Na závěr jsem připojil i svůj podpis a adresu. Bilboard během několika dní zmizel. Při dalších volbách jsem měl podobný záměr, ale bylo mi líto utrácet peníze za spray a tak jsem ho nerealizoval. Domnívám se, že když se ohlédneme zpět, většina billboardů, jejichž cenu bychom si možná měli ověřit (věřím, že bychom padli do mdlob), byla lživých, v horším případě i vysoce neetických.

Na těchto stránkách jsem o volbách napsal již dva texty. Nevolme podle billboardů, volme podle odvedené práce. Nebude potřeba billboardů, tužek, růží, předražených koncertů. Volby budou o řád levnější, nebudeme muset koukat na směšné neuklizené bilboardy, na nichž nám politici oznamují, jak to těm druhým nandají i když my už víme, že nenandali, zbudou peníze na potřebné věci.

Řidič Roman Smetana udělal správnou věc a v této zemi nejsou správné zákony. Rád bych se stal členem VORSu. Možná, že cesta změny je i přes to, co jsme zde znali před rokem 1990- přes politické vězně.

0
Vytisknout
13881

Diskuse

Obsah vydání | 17. 2. 2012