Bodláky Václava Duška

Vysoce inteligentní vrazi

27. 1. 2016 / Václav Dušek

čas čtení 2 minuty

Pomáhají a chrání - k smíchu. Protimluv, lež! Policajti jsou chráněni vládními poskoky, soudními mršinami; i proto tolik generálů ve funkcích a generálové skuteční se obracejí v hrobě. Nu, všimné za hemeroidné. Kde být mají, tam nejsou. Projíždějí se za naše peníze - nejdou na krok pěšky, odvezou se k obědu, večeři - dobře jim na světě, ploutví choroba se jich zmocnila dokonale. Jistě, nejsou všichni bídáci, ale na druhou stranu není málo nehodných ke službě u policie.

Dva odpudiví policajtský sadisti ubili k smrti bezdomovce! Hnus. A soud měřil, měřil, poměřoval - a ejhle, nemytý vražedný dobytek dostal osmičku, tedy osm let. Málo! Ubili - vraždili. Vražda za osm let, jděte se vycpat, soudci z krajiny zmaru. Ke všemu nás mělo snad dojmout tvrzení, že oba jsou inteligentní - krucinál, že vám huba neupadne.

Vrah zrůdný Heydrich byl také vysoce inteligentní a přitom masový vrah k pohledání; k čemu plést inteligenci do případu jasného, proto, že inteligentní vrah je jaksi k převýchově a dalšímu použití?!

Inteligence - Pane, zavři obě oči i to kuří, co máš. Za vraždu spáchnou inteligentem trest nejvyšší. Ubili slabého muže - doufám, že v kriminále narazí inteligenti na jiné inteligenty a ti jim tlamy upraví k nepoznání. Nepřeji nikomu nic zlého, vám dvěma vrahounům přeji neklidné noci, strach ve sprše, v práci, na cele, v dalších dnech, hodinách, vteřinách!

Pane soudce, styďte se za udělení směšného trestu dvěma ohavným bytostem. Chtěl jste naznačit, že vybíjení druhořadých občanů je jaksi polehčující okolnost? V tom případě je realita horší, než si kdo pomyslel.

Tresty uniformovaným troskám řeší civilní soudy. Chyba. Vojenská prokuratura měřila podle zásluh - škoda, že byla zrušena. Proč a kým asi?

Být inteligentním vrahem u nás doma - brnkačka!

0
Vytisknout
8835

Diskuse

Obsah vydání | 29. 1. 2016