Trumpovy bláboly na Twitteru v pátek ráno

3. 2. 2017

čas čtení 1 minuta


"Nový radikální islámský terorista právě zaútočil na muzeum Louvre v Paříži. Turisti zůstali v obležení, Francie znovu zděšená. CHOVEJTE SE CHYTŘE, USA!"

(Trump se vyjádřil na Twitteru k útoku v Paříži, který lehce zranil jednoho člověka. Mlčí ale o útoku v Quebeku, kde jeho stoupenec usmrtil šest lidí. ZDE)

"Profesionální anarchisté, násilníci a placení demonstranti znovu dokazují, že pravdu mají miliony lidí, kteří hlasovali, ABY UDĚLALI AMERIKU ZNOVU VELKOU!"

"Budu dnes dopoledne jednat s největšími podnikatelskými vůdci. Dobrá zaměstnání se vracejí do USA, zákony o zdravotnictví a daních jsou formulovány PRÁVĚ TEĎ!"

"Děkuji australskému premiéru, že řekl pravdu o našem velmi zdvořilém rozhovoru, o němž média šířící LŽIVÉ ZPRÁVY lhala. Velmi přijemné."

(Jak uvádí deník Washington Post, není jasné, k čemu se tento výrok váže. Australský premiér Turnbull neodvolal své svědectví, že na něho Trump řval a že se chová jako násilník.)

"Írán si hraje s ohněm - nechápou, jak 'hodný' na ně byl prezident Obama. Já takový nebudu!"

"Ano, Arnold Schwarzenegger opravdu selhal jako guvernér Kalifornie a ještě horší je v televizi v pořadu Apprentice - ale aspoň se opravdu snažil!"

Zdroj ZDE

0
Vytisknout
6817

Diskuse

Obsah vydání | 6. 2. 2017