Hledá se fištrón

12. 4. 2013 / Václav Dušek

čas čtení 1 minuta

Existuje spolek pro druh či podruh fiškuse, tam však požadovaný vzorek nemají -- či zatím nemají. Leda jej objednat v cizině, jenže, cizina není jistá, občane Brychu,viz. nebezpečný tovar z Polska -- nu, u nás doma máme samé kvalitní výrobky, že? Že ! A levné, dostupné, ve slevě potravinové můžete ušetřit za prášky proti zácpě... ale k věci.

Zahraniční záležitosti máme všici v malíku! Koukněte, když vám hlava velvyslanců, vyslanců a zahraničních vědátorů, jaksi všeobecně nahlédnuto, řekne mj., že jakási dáma nevyhovuje věkově a sám je jura od pohledu a poslechu, nediskutujte. Zařaďte zpátečku a nevzrušujte se -- ku vzrušení naleznete v okolí potřebnější hračky ke šťourání.

Mně se líbí, že jako občan hledím s údivem, s hubou dokořán, jak za moje malé peníze do státního rozkmitaného rozpočtu zvolení a vyvolení (Kým? Čimčarara tím a tím) šafářují mou zemi bez uzardění nad vlastní genialitou průměrnosti.

Kde vzít fištrón a nekrást? Nehledat a netoužit, kverulanti!

Poselství váhavé většině: Jinde je i hůř! Nestěžovat si, žít, cvičit -- neválet se v klobouku! Být připraven ku štěstí, toť vše. Optimisté všech zemí, spojte se!

0
Vytisknout
9531

Diskuse

Obsah vydání | 16. 4. 2013