Zotročování a vraždění černých Afričanů Araby musí skončit

15. 12. 2023

čas čtení 8 minut
Stejný džihád, který se 7. října zaměřil na Židy, se po celá desetiletí zaměřuje na černé Afričany, upozorňují Charles Jacobs a Ben Poser.

Masakr ze 7. října, při kterém v Izraeli zahynulo nejméně 1200 Židů, je srovnáván s masovými vraždami holokaustu. Na rozdíl od nacistů, kteří své zločiny skrývali a zdokonalovali neosobní a mechanizovaná jatka, si však džihádisté Hamásu připevnili kamery GoPro na helmy, aby mohli vysílat, jak jásají nad krvavým vražděním židovských rodin, z nichž některým usekli hlavu nebo je upálili.

Pro ty z křesťanského světa, kteří vědí o desetiletí trvajícím masovém vraždění a zotročování černých křesťanů v Súdánu, které nazývají "skrytým holocaustem", byly scény z Izraele šokujícím způsobem povědomé. V rámci samozvaného džihádu, který trval od roku 1983 do roku 2005, se severosúdánští Arabové snažili podmanit si a zotročit černé Súdánce z převážně křesťanského jihu. Útok stál život asi 2,5 milionu černých Súdánců a svobodu odhadem 200 000 dalších. Džihád arabské muslimské vlády využíval únosy jako oblíbenou teroristickou zbraň, nemluvě o náhodném skupinovém znásilňování a mrzačení.

Jedna málo známá, ale velmi podrobná zpráva o arabském muslimském pogromu proti černošským kmenům a křesťanům v Africe v tomto období ukazuje, jak děsivě podobné jsou nájezdy džihádu proti černošským Afričanům pogromům Hamásu na Židy. Podle zprávy krátce po úsvitu 28. března 1987 Arabové z kmene Rizajgat zaútočili na své černé sousedy ve městě Al-Dajan, zaútočili na jejich vesnici sekerami, benzínem, zbraněmi, noži, kopími, holemi a meči, aby zavraždili lidi, kteří hledali jakýkoli úkryt. Noc předtím nájezdníci zaútočili na černošské členy kmene Dinka v místním kostele. Mnoho pronásledovaných se uchýlilo do blízkosti místní policejní stanice.

Následujícího dne vládní úředníci a policie zorganizovali vlak k evakuaci lidí z kmene Dinka na sever, ale stejně jako mnoho izraelských bezpečných místností se vlakové nádraží a policejní kasárna staly smrtícími pastmi. V Izraeli Hamás vypaloval židovské domy, aby vyhnal lidi z protiraketových krytů, aby mohli být zmasakrováni; v Súdánu teroristé zapálili vagóny a policejní stanici a pak postříleli, ubodali a ubili k smrti ty, kteří se pokusili utéct. A stejně jako to dělali teroristé Hamásu v jižním Izraeli, Arabové z kmene Rizajgat popadli a unesli děti svých obětí, dokonce i batolata. Jeden Arab podle zprávy pobodal ženu z kmene Dinka, ukradl jí peníze a unesl její čtyřměsíční dítě.

Historické pronásledování černých Afričanů na základě barvy pleti, etnické identity nebo náboženství pokračuje dodnes. Pouhé dva týdny před masakrem izraelských Židů Hamásem si džihádističtí ozbrojenci na motocyklech prostříleli cestu do nigerijských křesťanských komunit Magami a Kabasa a unesli 60 lidí, většinou žen a dětí. Boko Haram, pobočka ISIS, vede džihád proti převážně křesťanským komunitám v Nigérii, zabíjí dospělé a unáší děti, většinou mladé dívky.

Mnoho Američanů bylo poprvé upozorněno na teroristické útoky na nigerijské vesnice v roce 2014 Michelle Obamovou, která v reakci na jeden z těchto nájezdů krátce vedla – a pak opustila – dobře propagovanou kampaň "#BringBackOurGirls". V dubnu téhož roku bylo 276 nigerijských, většinou křesťanských dívek zajat džihádisty, kteří zaútočili na vesnici Chibok, kde dívky ve škole skládaly zkoušky. Oficiální odhad amerického ministerstva zahraničí o počtu zajatců je "neznámý", i když by to mohlo být "více než 2 000".

Od doby, kdy Arabové v sedmém století poprvé napadli Afriku, jsou vražedné nájezdy zaměřené na nevinné civilisty běžným rysem šíření islámu v Africe. Dnes v Mauretánii černí Mauretánci, jejichž předkové byli před staletími odvedeni do zajetí a jejichž status movitého majetku se dědí z generace na generaci, žijí v otroctví a slouží jako otroci svým arabským berberským pánům. I když domorodí Afričané v Mauritánii po dobytí Araby konvertovali k islámu, rasa zvítězila nad náboženstvím a arabští berberští vládci zacházeli s černými Mauretánci jako s nevěřícími.

Současná Mauretánie je v podstatě rasistickým kastovním systémem, kterému vládne 30% arabská berberská menšina, nazývaná bajdanis ("bílí"). Araby kontrolovaná vláda od získání nezávislosti na Francii pětkrát "zakázala" otroctví – v letech 1961, 1980, 1981, 2007 a 2015 – a přesto dnes absurdně popírá, že by existovalo. Podle Globálního indexu otroctví zde stále žije přibližně 149 000 černých Mauretánců jako otroci. Tito otroci zůstávají v řetězech. Je známo, že byli strašlivě mučeni způsoby, které soupeří s mučením Hamásu a možná je dokonce předčí. Přesto tito černí muslimští otroci, kteří se dědí jako rodinný nábytek z pánů na jejich syny, nemají na Západě žádné skutečné zastánce.

Západní súdánská provincie Dárfúr je jen dalším dějištěm současného masakru Arabů proti černochům. Nedávno při několikadenním útoku milice zahynulo více než 800 lidí z nearabského kmene Masalit a v dalším případě byly ženy a mladé dívky zajaty v řetězech, přičemž bylo hlášeno rozsáhlé znásilňování. Po nechvalně proslulé genocidě, která jen v letech 2003 až 2005 zabila až 400 000 nearabských obyvatel, vládou podporovaní džihádisté obnovili nájezdy, zabíjení a zotročování Masalitů. Dárfúr je převážně muslimský region, ale – stejně jako v Mauretánii – ostrá rasová nevraživost arabské vlády převažuje nad jakýmkoli druhem náboženského bratrství.

Proč nejsou tyto hrůzy skutečného otroctví, kdy jsou ženy znásilňovány a muži drženi v řetězech na základě barvy pleti nebo náboženství, na Západě lépe pochopeny a zveřejněny? Protože vládnoucí progresivní ideologie vyučovaná téměř ve všech amerických vzdělávacích institucích rozděluje svět na "utlačovatele" a "utlačované", přičemž těm druhým propůjčuje chráněný status. Vzhledem k tomu, že arabským a muslimským komunitám v Americe byla udělena tato nová forma imunity, vrhání světla na zlé chování spáchané arabskými koloniálními dobyvateli, kteří zotročují a vraždí černé Afričany, prostě není dovoleno.

Mezitím, kvůli svému "intersekcionálnímu" dogmatu – které činí Židy "bílými" a muslimy "utlačovanými" – jsou západní lidskoprávní průmysl, média a levicoví aktivisté ideologicky odhodláni většinou ignorovat některé z nejodpornějších zločinů na planetě. Tento sektářský pohled lze nalézt dokonce i v Kongresu. V roce 2021 protestovali nigerijští Američané před kanceláří členky "Squadu" Ilhan Omarové v Minneapolisu a žádali ji, aby promluvila ve prospěch nigerijských křesťanů, kteří byli zajati jejími souvěrci. Nedostali žádnou odpověď.

To je strašlivá zrada ze strany Západu – stejně jako ze strany všech černošských amerických vůdců, kteří se rozhodli nechat černé Afričany v řetězech a zneužívané jako skutečné otroky, prodávané přes Blízký východ a severní Afriku, místo aby se vzepřeli hierarchii obětí, která požaduje, aby projevili solidaritu s arabskými otrokáři.

Během hnutí za občanská práva bojovali Židé a černoši společně proti útlaku a za svobodu. Mnoho Židů se nyní cítí Západem opuštěno. Měli by se dozvědět, že tuto zradu sdílejí s dnešními černými africkými zajatci.

Zdroj v angličtině: ZDE

2
Vytisknout
3807

Diskuse

Obsah vydání | 15. 12. 2023