Prosba o pomoc, adresovaná řediteli VZP, milionáři panu Zdeňku Kabátkovi

13. 3. 2024

čas čtení 2 minuty
Bez těch cévek se nevymočím...

Dobrý den, vážený pane Ing. Zdeňku Kabátku.

Jmenuji se Ivan Drlík. Jsem  z Liberce.

Od roku 2000 jsem upoutaný na invalidním vozíku. Mám přerušenou míchu v oblasti krčního obratle, a tak jsem kvadruplegik. Když jsem v roce 2017 žádal o nový elektrický vozík, protože ten původní se porouchal v době, kdy mi umíral otec na rakovinu, tak jsem prosil na pobočce VZP v Liberci o pomoc. Jenže úřednice se stále oháněly,  že mají nějaké směrnice na vše, ač se jedná o cévky, tak vozík, postel atd... Nic.

Tak jsem se tedy rozhodl založit stránky a oslovit veřejnost + firmy. Předpokládal jsem, že si najdu i přátelé, ale když jsem oslovil zámožné osoby, tak mi finančně nepomohli ani korunou, to spíš mi pomohl obyčejný dělník.

 


A teď se dovídám, vy, pane řediteli VZP, pane Kabátku, jste si nechal několikrát zvýšit plat a dokonce máte vyšší plat, než prezident České republiky. 

Tak já jak hlupák prosím veřejně o finanční pomoc na pomůcky, jako jsou cévky, protože ač se zvedl počet z pěti na sedm ks cévek, tak já tím, že zápasím skoro rok se záněty močových cest a nutí mě to vycévkovat se každé dvě hodiny a k tomu se svíjím bolestí, tak mi nestačí ani 7 ks cévek na 24 hodin, protože zdravý člověk v noci nechodí tak často na WC, ale já mám porušené nervy a svaly, proto mi nepracuje močový svěrač jak u zdravého člověka.

Tak musím skoro žebrat o cévky a přitom pan Kabátek bere plat v částce 225 tis měsíčně, kdežto postižení jsou odkázaní na to zřídit si veřejné sbírky na pomůcky, to je tedy ham-ba. 

Když už tedy, pane řediteli VZP, pobíráte  plat 225 tisíc + roční milionové prémie, tak bych tedy touto cestou vás rád požádal o finanční dar. Snad nebudete strádat, když mi  finančně pomůžete?

Děkuji.

ČÍSLO MÉHO ÚČTU: Fio banka, a.s.  č. účtu: 2500623270 / 2010

Webové stránky, kde se více něco o mě dozvíte:  https://www.ivan-drlik.cz/

Děkuji

 

3
Vytisknout
3501

Diskuse

Obsah vydání | 15. 3. 2024