Dokumentární filmy z mezinárodního setkání Taizé

23. 11. 2014 / Dominika Švecová

čas čtení 1 minuta



Natáčíme dva šestadvacetiminutové časosběrné dokumentární filmy o přípravách a realizaci Evropského setkání mladých Taizé, které se bude konat v Praze na přelomu roku 2014-2015. Na toto ekumenické setkání se chystá kolem 30 000 mladých lidí z ČR i ze zahraničí. Filmy se soustředí na interakci mladých Čechů s lidmi ze zahraničí. Filmy natáčíme v koprodukci s Českou televizi a sháníme finanční prostředky na jejich realizaci.

Prosíme, pomozte nám svým finančním příspěvkem tento projekt uskutečnit.

Děkujeme všem kteří přispěli na výrobu těchto filmů na českém crowdfundingovém serveru Startovač.cz. Vybralo se 9125 Kč, avšak protože sbírka nedosáhla požadované částky, darované finanční příspěvky server Startovač vrátil dárcům v plné výši.

Sbírka pro oba filmy však pokračuje i nadále a k dárcům, kteří od srpna během podzimu přispěli a jimž se ze Startovače peníze vrátily, máme prosbu: Prosíme, pošlete je znovu na nové konto sbírky, které má projekt ZDE. Doufáme také, že na projekt přispějí i další jeho stoupenci. Pro přispěvatele jsou připraveny odměny. Na této facebookové stránce je uvedeno jaké.

Děkujeme.

0
Vytisknout
8990

Diskuse

Obsah vydání | 16. 12. 2014