"Antisemité bojují proti festivalu Dny Jeruzaléma v Plzni"

22. 5. 2015

čas čtení 1 minuta

Podporujeme plzeňský festival Dny Jeruzaléma!

Tato petice je reakcí na naprosto nemístnou antisemitskou provokaci lidí, kteří zcela vážně požadují zákaz akce Dny Jeruzaléma. Nejsou to neonacisté, je to mnohem horší - neomarxisté a proislámští aktivisté nacházejí společnou řeč v antisemitismu!

O tom, že z Francie houfně utíkají Židé do Izraele, ve kterém se i přes rakety permanentně dopadající na jeho území cítí bezpečněji, už asi ví každý. O tom, že v Paříži hlídají židovské obchody 24 hodin denně policejní hlídky, už se ví také.

Je ostudou Evropy, že islámský antisemitismus podporovaný většinou levicovými aktivisty se objevuje 70 let po holocaustu, který se neměl už nikdy opakovat. Proto veřejně odsuzujeme lidi, kteří něčemu takovému chtějí napomáhat u nás - mezi podepsanými jsou manžel ombudsmanky P. Uhl, prominenti strany Zelených Shannáh a M. Stropnický, I. Bartoš z Pirátů, Jan Kavan, Přátelé Palestiny, Palestinský klub v ČR, iniciativa Ne naším jménem! – Za spravedlivý mír na Blízkém východě....

Dny Jeruzaléma se v České republice konají již potřetí (dvakrát byly v Praze). Minulý rok se je rovněž snažila zlikvidovat "palestinská ambasáda". Jsme proti skrytým výhrůžkám a postupnému ukrajování občanských svobod v rámci zvrácené náboženské a politické pseudokorektnosti. Jsme proti omezování svobody slova a myšlení v zájmu propagandy. Proto vyjadřujeme podporu primátorovi města Plzně a pořadateli festivalu Dny Jeruzaléma.

Svoji podporu můžete vyjádřit také do kanceláře primátora města Plzně na e-mail pach@plzen.eu


Martin Zrzavecký
primátor města Plzně
nám. Republiky 1
306 32 Plzeň
v Jiří Suchánek
ředitel Plzeň 2015, o. p. s.
Pražská 19
301 00 Plzeň
http://www.petice24.com/chceme_dny_jeruzalema

0
Vytisknout
9262

Diskuse

Obsah vydání | 25. 5. 2015