"Vinu má vláda, ta Romy neférově podporuje na úkor ostatních"

30. 5. 2013

čas čtení 3 minuty

Jak se situace v ČR zhoršuje, roste i nenávist vůči odlišným etnickým skupinám... Všimněte si mýtů, že Romové dostávají na úkor ostatního obyvatelstva jakési zvláštní sociální dávky, a drsného, rasistického rozdělování společnosti na "my a oni". "Rom vůči našim". "Živeni jsou opravdu dobře" - jak známo, obezita je charakteristickým rysem sociální deprivace. JČ

Na vině nejsou Romové, ale naše vláda. Ona totiž dělá politiku, která je podporuje až za hranici. A také policie se bojí zasáhnout, když jde o tyto lidi, to bylo vidět v Duchcově. Na obrazovce musel policajt vidět, co se děje, nakonec to bylo dokonce před jejich úřadovnou. Ale tady není rovnost v řešení této situace, co si může dovolit Rom vůči našim (zdůraznila redakce BL), to si nemůžou obráceně naši dovolit vůči nim, protože by byli označeni za rasisty.

Romové nikdy nebudou pracovat, protože oni nejsou hloupí. Proč by pracovali, když mají děti a za to dostávají velmi štědré sociální dávky. Dostávají VŠECHNY dávky, na které je v naší republice nárok. Dostanou zaplacené ubytování, energie, ošacení, dostanou na jídlo ( a jsou živení opravdu dobře, na jejich postavách je to patrné, hlavně muži), bez cigarety je člověk nepotká. Za léky jim také hradí MĚÚ, domnívá se Daniela Ročáková.

Po narození dítěte dostávají rodičovskou. Jen za poslední rok jak jsem někde četla, se zvýšily dávky na bydlení o 7 milionů Kč. To není našima babičkama, které ty dávky ani většinou neberou, protože o nich možná ani nevědí.

Romové mají celoživotní dovolenou a plození dětí je vlastně jejich "živnost". Schválně si zjistěte, na kolik dávek mají nárok a kolik to dělá měsíčně.

Když se porovná toto a lidi kteří normálně pracují, je to dost bledé. Dnes zrovna na čt24 četli z jakýchsi novin, že hodně lidí u nás tvrdě pracuje za mzdu, která je tak malá, že aby uživili rodiny, mají nárok ještě na sociálních dávky.

Hodně žen pracuje za minimální mzdu. Na dávky pak ale nemají nárok, jen některou, možná na bydlení nebo tak, protože do dávek se započítá plat a případně i důchod. Což Romové nemají, a proto je dostávají v plné výši a všechny.

Přitom staří lidé nemají na stále zvyšující se ceny elektriky , plynu, vody a vytápění a na léky, nehledě k tomu, že když se dostanou do nemocnice, nestačí platit vůbec. A tím se nikdo nezabývá.To jenom vysvětlení situace jak to vidím já.

Vždy jsem byla tolerantní. U Romů mě nejvíc vadí, že berou za normální všechno co dostávají, křičí že chtějí víc a jsou čím dál víc suverenější, protože vědí, že vše si můžou dovolit pod záminkou, že jsme rasisti a taky to dostanou, protože naše úřady a policie je z nich vyplašená.

Vinu nese naše vláda. Patrně chce destabilizovat z nějakého neznámého důvodu stát. Přeji hezký den, Daniela z Chrudimi

0
Vytisknout
9991

Diskuse

Obsah vydání | 31. 5. 2013