Tak nepřijímejte nikoho a mlčte!

8. 8. 2015

čas čtení 1 minuta

Tak on tady Milan Chovanec zamoří diskusi v republice svým "etnickým křesťanstvím", křupanstvim neuvěřitelného nacistického zrna, člověk si říká, přemýšlí nad možnostmi republiky, omlouvá lidí, jako je Jan Keller, snad až slzu jsem uronil, nedostatečnou kapacitu předškolní výchovy zohlednil, rasismus započítal, intoleranci a řekl si, ne to není dobrý nápad vůbec o tom uvažovat. A ono to je celé tak absurdní, když jde o tohle:

Podle čeho se vybere těch až sedmdesát lidí?

Milan Chovanec: Vybere se jich patnáct. (iDnes.cz)

Tedy mi chcete říct, že celé to nacistické diskursové české kolečko bylo o 15 lidech? To je něco neuvěřitelného, když uvážíme, že jen Švédsko přijme příští rok 110 000 azylantů a z toho polovinu ze Sýrie. Tam se vede diskuse a má vést diskuse o počtech, o tom, kolika ještě může Švédsko pomoct.

Ale jak se vůbec opovažuje ČR začínat veřejnou diskusi o 15 lidech a zamořovat tím ovzduší v Evropě?

To je nějaký humorný pokus o to předčit Járu Cimrmana? Tak nepřijímejte nikoho a mlčte. Zalezte někam hodně hluboko, pane ministře.

Těch 15 lidí vezme třeba Švédsko, když už jich bude mít jen že Sýrie 50 000 a to má o 2 milióny méně obyvatel.

Ale jak říkám, já velmi razantně doporučuji vyškrtat minimálně norskou pomoc České republice na dřeň, do maxima možného, jelikož není možné být solidární s někým, kdo se dokáže nacisticky otírat i o 15 děti.., píše Lukáš Kraus.

0
Vytisknout
8294

Diskuse

Obsah vydání | 11. 8. 2015