Zeman chce do škol vrátit Partyzánský samopal, Klaus si buduje soukromou armádu. Cílek redefinoval termín černá zvěř: prase a imigrant

Vlast volá: Buď připraven!

6. 9. 2015 / Bohumil Kartous

čas čtení 5 minut

Strašná vlna imigrace, která zasáhla ČR, prověřila akceschopnost českého národa více než dobře. A můžeme být na sebe hrdí! Dvě stovky imigrantů, které hrozily vážně destabilizovat český stát, vyvolaly reakci na všech úrovních společnosti. Jako blaničtí rytíři vyrazily zdánlivě zapomenuté, spící hodnoty na zteč, aby ochránily naši milovanou vlast, naši jedinečnou kulturu a naši civilizaci, ve jménu svobody a lidských práv. Jedinečná atmosféra, připomínající jiná období heroického vzedmutí národního ducha v našich dějinách, nenechala spát ani politiky. Napříč politickým spektrem byly okamžitě započaty nutné kroky na ochranu naší současnosti i budoucnosti. Novodobí Husové konečně povstali.

Některé z těchto kroků už částečně prosákly na veřejnost. Okamžitě po návratu z Číny si Miloš Zeman sjednal schůzku na ministerstvu školství. Vzhledem k ochraně budoucnosti naší vlasti by rád kladl větší důraz na výchovu k připravenosti a obezřetnosti před nebezpečími, která mohou náhle vyrazit odkudkoliv. Dvě stě imigrantů v Břeclavi považuje Zeman za pádný důkaz toho, jak mocná je temná síla. Zeman, který u svých spolupracovníků požívá takřka neomezeného respektu, si za svou koncepci údajně vysloužil přezdívku mistr Yoda.

Podle dokumentu, který připravovali hradní experti, chce Zeman Valachovou požádat o to, aby se do vzdělávání vrátil prvek branné výchovy. Popularizovat by ji měla znovu oprášená soutěž Partyzánský samopal, v níž by čeští školáci prokazovali nejen svou fyzickou připravenost a ideologickou bdělost, ale i tolik požadované soft skills. "Komu nebude plát v očích zdravá krvežíznivost, bude mít vážné problémy s prospěchem," komentuje koncepci jeden z jejích autorů, který si přál zůstat v anonymitě.

Drobné tahanice prý vznikly okolo pojetí konceptu této soutěže. Hlavní bezpečnostní poradce Hradu, geolog a xenosof Václav Cílek, údajně navrhoval, aby se soutěž nejmenovala Partyzánský samopal, ale Myslivecká brokovnice. Dle jeho koncepce by totiž právě čeští hajní a myslivci měli v budoucnosti převzít hlavní roli při obraně státu. O konečné podobě se zatím stále jedná.

Jasné je, že dojde také ke změně v myslivecké terminologii. Mezi černou zvěř se nadále nebudou řadit pouze divoká prasata, ale také imigranti z Blízkého východu a Afriky. Na rozdíl od divokých prasat však bude lovná sezóna celoroční a k odlovu nebude třeba mít zvláštní povolení. Prezidentská kancelář zkoumá, zda by na tento projekt nebylo možné čerpat peníze z evropských fondů, konkrétně z programu na rozvoj venkova. Za každého odloveného imigranta by pak bylo možné vyplácet odměnu.

Do koncepce nového národního kurikula údajně spadá více změn. Z rámcových vzdělávacích programů má být důsledně vyškrtnuto slovo "multikulturalismus". Legislativní odbor hradu připravuje návrh, který by multikulturalismus nově právně definoval jako "zločineckou ideologii" a jeho podporu tak postavil mimo zákon. "To není žádná totalita, nejde o zákaz slova multikulturalismus. Jde pouze o jeho vymezení v právním řádu," říká jeden z autorů koncepce, pracovně zvané Norimberk. 

Pomoci uvést kurikulum do praxe by měla dramatická výchova. Scénář počítá s aktivním zapojením romských dětí: role nepřizpůsobivých připadnou výhradně jim. I toto bude pravděpodobně možné financovat z evropských peněz, konkrétně z prostředků na inkluzivní vzdělávání.

Důležité kroky nedějí se jen s ohledem na budoucnost. Petr Kellner nechal na žádost svého guru Václava Klause budovat soukromou armádu, která by měla v prvé řadě zabezpečit dům Václava Klause a jejímž sekundárním úkolem bude ostraha hranic. Na této misi se budou Klausovi hoši setkávat s myslivci a také s nadšením českého národa, domnívá se slovutný stratég. "Jako kovaný demokrat přece nemohu ignorovat přání 90 % národa. Já jsem vždy usiloval o to, abychom se stali reálnou demokracií a pochopitelně jsem rád, že se má snaha setkala s očekáváním. Byl bych překvapen, kdyby tomu tak nebylo," vzkázal se sebereflexí sobě vlastní bývalý prezident Klaus. 

Hlavním politrukem gardy by měl být nedávno multikulturalismem nespravedlivě postižený bývalý křesťanský demokrat Daniel Kalenda. "Je velmi zapálený a umí vznítit jiskry v ostatních. Jeho fluidum je jedinečné. Ještě hodiny po jeho přítomnosti jej v místnosti stále cítíte. Zkoušeli jsme dokonce větrat, ale drží," sděluje zjevně omámený člen hlavního štábu.

Ve jménu obrany vlasti se do služby hlásí celá řada uznávaných osobností a intelektuálů. V rámci podpory Partyzánského samopalu na školách proběhne road show, na které budou tyto slavné osobnosti zápolit v soutěži, sestávající z disciplín jako "Kdo je tady doma", jež zkoumá vlastivědné znalosti žáků, nebo "Lokalizuj a eliminuj", kde by měli žáci projevit své orientační dovednosti v terénu, práci s moderními technologiemi a střelnými zbraněmi. 

Asistovat by měla jak Klausova garda, tak myslivci. Plán počítá i s využitím dvou set uprchlíků z Břeclavi. "Vzhledem k nastaveným parametrům soutěže jsme schopni zvládnout 1 500 uprchlíků ročně," říká jeden ze spolupodílníků koncepce soutěže. "Přivítáme tedy nastavení kvót, našemu projektu to jednoznačně prospěje," dodává.

0
Vytisknout
10319

Diskuse

Obsah vydání | 8. 9. 2015