Zapojte se do charitativní sbírky na podporu blbé nálady

#VenujuZemana

25. 9. 2015 / Bohumil Kartous

čas čtení 1 minuta

Prezident Miloš Zeman na tiskové konferenci během návštěvy Moravskoslezského kraje uvedl, že tisíce lidí, s nimiž se v městech regionu setkal, jej přibližují snu, kdy každý občan ČR bude mít možnost setkat se s ním osobně. Nepřímo tak deklaroval, že bude v návštěvách regionů pokračovat a bude tak důsledně utvrzovat občany v jejich prokazatelně blbé náladě, jejímž výmluvným zosobněním se stal. 

Vzhledem k tomu, že názory pana prezidenta nesdílím, nemám o setkání s ním zájem. Jsem nicméně přesvědčen, že mezi občany ČR je řada takových, kteří by se rádi s panem prezidentem setkali třeba i vícekrát, jelikož s jeho postoji k zásadním společenským otázkám souzní a potřebují ve své blbé náladě povzbudit. 

Zároveň se domnívám, že nejsem sám, kdo se chce tohoto privilegia zříci. Proto bych rád případné dárce požádal, aby svou jedinečnou příležitost nenechali přijít vniveč. Vyberte prosím mezi svými známými ty, které blbá nálada v poslední době opouští a s využitím sociálních sítí a hashtagu #VenujuZemana je podpořte. 

Jsem přesvědčen, že řetěz splněných přání, který tím můžeme vytvořit, zanechá v této zemi dlouhodobou a nesmazatelnou stopu. Zároveň žádám případné cyniky, kteří by snad pojali myšlenku této kampaně zneužít k lacinému pobavení, aby tak nečinili. Myslete především na ty, kdo vaši pomoc nejvíce potřebují.

0
Vytisknout
8208

Diskuse

Obsah vydání | 25. 9. 2015