Výběrové řízení na výběrové řízení...

21. 9. 2013 / Sandra Wain

čas čtení 6 minut

Tak abyste si nemysleli, tak abyste věděli, k nám do Ouplavic již také dorazila demokracie. Také jsme se už dostali na evropskou úroveň. Jsme evropští. Demokracie to je svobodná volba. Je to nezávislý výběr. A především ekonomický růst.

Naše obecní rada v Ouplavicích vyčlenila patřičné prostředky a řešila nákup toaletního papíru pro záchod na našem obecním úřadě. Aby nedošlo k žádnému pochybení, střetu zájmů a korupci, rada rozhodla, že na nákup toaletního papíru provede výběrové řízení.

Abyste si nemysleli, takové výběrové řízení není vůbec žádná legrace. Aby bylo nezaujaté, aby při něm nedošlo k žádnému pochybení, střetu zájmů a korupci, tak rada rozhodla, že provede na výběrové řízení výběrové řízení.

Ono totiž jakkoliv může být samotné výběrové řízení nezaujaté, záleží na tom, kdo jej pořádá. A tento onen může být pěkně zaujatý. Proto je nutné pomocí výběrového řízení vybrat toho, kdo bude ono výběrové řízení nezaujatě pořádat.

Nákup toaletního papíru však není ani potom nijak snadnou věci. On by se sice ten toaletní papír dal koupit v místním konzumu, ale to by byl střet zájmů, neboť tam prodává nevlastní dcera synovy tchýně z prvního manželství prvního radního. A takto by vlastně ona pokrevně spřízněná osoba přišla k neoprávněnému zisku. A někdo by na to mohl poukázat. Mohla by přijít kontrola z finančáku nebo i z EU. Nebo by mohla přijít kontrola na tu kontrolu z finančáku nebo na tu kontrolu z EU. A to nemluvíme o tom, že i na tyto kontroly by mohla přijít kontrola.

Někdo by mohl ten nákup toaletního papíru v místním konzumu napadnout. Však víte, jak dnes všude kvete korupce. Nikdo z našeho obecního úřadu by se nechtěl dostat do nějakého maléru nebo dokonce do vazby. No považte, stojí to za to, a to kvůli několika roličkám toaletního papíru v krabici od bot?

Situace s výběrovým řízením na výběrové řízení není vůbec tak snadná, jak by se mohlo někomu zdát. Výběrové řízení na výběrové řízení může být totiž také pěkně zaujaté. Může při něm snadno dojít k pochybení, střetu zájmů a korupci. Z toho důvodu naše rada rozhodla, že provede výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na nákup toaletního papíru.

Nad vší pochybnost je nyní zcela jasné, že někdo musí udělat nezávislé výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení ...na nákup toaletního papíru.

Jestli se ovšem mezi tím všichni v obecní radě pro nedostatek toaletního papíru nepodělají.

Nakonec celou situaci vyřešil starostův návrh. Prošel jednohlasně. Zřídili jsme na obecním úřadu jedno pracovní místo investičního referenta, který bude každý rok vybírat nezávislou firmu, která by provedla výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení ...na nákup hygienických prostředků.

Sice jsme tím přišli o všechny peníze na nákup toaletního papíru, ale za vytvoření jednoho pracovního místa jistě dostaneme finanční prostředky ze státního fondu pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst pro vytváření pracovních míst ....

Nemyslete si, jen tak pracovat nelze. Napřed se musí vytvořit pracovní místo, jenomže to nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo, a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo, a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo a to zase nelze vytvořit bez pracovního místa, které by jej vytvořilo ...

Aby to vytváření pracovních míst bylo efektivní a nezaujaté, a aby při tom nedošlo k žádnému pochybení, střetu zájmů a korupci, je samozřejmě nutné provést nezávislé výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení na výběrové řízení...

Jestli se ovšem mezitím všechno netento.

0
7414

Diskuse

Obsah vydání | 23. 9. 2013