Pevnost Česko

21. 6. 2015

čas čtení 2 minuty

tisková zpráva

Václavské náměstí čtvrtek 25. června 2015 18 hodin

Jsme ve válce a valí se na nás uprchlická vlna plná po zuby ozbrojených muslimských teroristů. Máme jedinou šanci. Je třeba znovu uzavřít hranice, omotat je ostnatým drátem a nejlépe po celém obvodu naší krásné země postavit zeď. Doba je vážná a žádá si velké činy. Pevnost Evropa nám už nestačí, je podkopávána změkčilostí pravdoláskařů, sluníčkářů a Bruselu. Potřebujeme se skutečně ubránit. Potřebujeme Pevnost Česko. Je třeba neprodyšně uzavřít každý metr našeho společného světa. Nebo snad chcete, aby musela Jana Volfová chodit v burce a Tomiovi Okamurovi nutili kebab? Aby si tu několik set či tisíc muslimských uprchlíků postavilo další mešitu a na ní možná i minaret? Co by pak z naší krásné země zbylo?

Lidská práva v naší ústavě jsou nejhorší zbraní našich nepřátel, mezinárodní úmluvy okovy na našich rukou a demokratická Evropa noční můrou našeho neklidného spánku. Pevnost Česko potřebuje novou ústavu. Potřebujeme bezpečnou a přehlednou zemi. V nové ústavě je třeba zakotvit kromě správného vyznání i povinný jídelníček nebo správný způsob oblékání. Věříme, že z návrhů, které v posledních týdnech padly, lze sestavit kvalitní základ nové etapy našeho společného života.

Se stavbou zdi začněme v centru naší země u jejího odvěkého symbolu. Zeď je třeba nejdřív vztyčit kolem sochy sv. Václava. Zde bude také vznikat společná ústava nového státu. Za Pevnost Česko! Za život za zdí! Jenom slova nestačí!

* * *

Také máte pocit, že jste se probudili do špatného snu, plného strachu, nenávisti a xenofobie? Že se vytrácí solidarita a z trpících lidí se bez jakéhokoli důvodu dopředu dělají krvelačná monstra a bezpečnostní hrozba? Že se sobecky otáčíme zády k jiným evropským zemím a že stále větší popularitu získává volání po vládě tvrdé ruky?

Věříme, že smích dokáže zahnat noční můry. Přijdeme společně vyjádřit, že se nebojíme podat pomocnou ruku lidem v nouzi, a že dokážeme odmítnout ty, kteří chtějí vytlouct ze strachu politický kapitál.

Zdroj: ZDE

0
Vytisknout
10103

Diskuse

Obsah vydání | 23. 6. 2015