Matěj Stropnický proti Babišovi

6. 5. 2017

čas čtení 2 minuty

Toto napsal o Babišovi předseda Strany zelených Matěj Stropnický na Facebooku:

Viděl jsem v týdnu nový film Selský rozum o Babišově podnikání: ve Vodňanech, Kostelci u Jihlavy, v Kroměříži, na Znojemsku.

Třicetiprocentní podíl masa v salámech (masokombinát Kmotr), likvidace menších zemědělců nepřátelským převzetím (Agro Jevišovice), agenturní najímání zaměstnanců načerno a z toho daňové úniky (Vodňanské kuře), dovozy zbytkového masa na řízky z Německa a kuřat z Polska přebalených a vydávaných za česká (tamtéž), paralyzovaná inspekce životního prostředí v gesci ministerstva pod ANO a na nátlak starosty za ANO nenařízené posuzování vlivů na životní prostředí při rozšiřování počtu udíren, ve smradu z nichž se udí Kroměřížští.

Vždyť ten člověk je normální gauner. Nejenom, že neměl a nemá být ve vládě, ten má normálně sedět. Krmí nás sajrajtem, odírá své zaměstnance, zamořuje prostředí, kde podniká, likviduje své dodavatele, pole sype vlastní chemií, od nás daně vybírá do pětníku, sám je ale neplatí, manipuluje s informacemi, lže o tom, že to nedělá...a to celé si šel pohlídat do politiky, aby na něj nikdo nemohl. No DOST, prostě dost: Babiš musí v politice skončit. A v zápětí s podnikáním a vzápětí v chládku. Bude to těžkej boj, ale jdeme do toho.

Děkujeme čtenářům, že výraznou měrou přispěli na provoz Britských listů od Trumpova zvolení do začátku roku 2017. Potřebujeme však trvalou finanční podporu. Chcete-li, aby Britské listy i nadále přinášely do českého prostředí věcné informace, které nejsou závislé na domácím mediálním provozu, přispějte. K provozu Britských listů je zapotřebí přibližně 60 000 Kč měsíčně. Stačilo by, aby 300 čtenářů přispívalo částkou 200 Kč.

Příspěvky na provoz Britských listů je možno zaslat na účet v pražské Raiffeisenbance, číslo účtu: 1001113917, kód banky 5500.   Čtenáři mohou přispět na provoz Britských listů úvěrovou kartou na adrese www.paypal.com po jednoduché registraci odesláním částky na adresu redakce@blisty.cz.

0
Vytisknout
15582

Diskuse

Obsah vydání | 9. 5. 2017