Motorkáři v krnovských lesích

20. 6. 2012 / Boris Cvek

čas čtení 1 minuta

Ve své reakci na vyjádření se Lesní správy Krnov k mým aktivitám proti nelegálně jezdícím motoristům v krnovských lesích jsem připustil, že se situace v oblasti, kde působím, lepší.

Ano, lepší se... kdysi člověk slyšel řev motorek skoro po celý den, dnes už po většinu dne nikoli. Nicméně stále skoro každý den slyším nějaké motorky v lese a skoro pokaždé v posledních několika dnes jsem nějakého motorkáře vyfotil.

Jsou to lidé, jezdící po lesích na motorkách bez SPZ, čili pochybuji, že by mohli mít k tomu povolení ze strany Lesní správy (jedním z argumentů proti tomu, že fotím motoristy v krnovských lesích, byl ten, že stejně většina vyfocených motorových vozidel má výjimku ze zákona a může být v krnovských lesích (jinak podle zákonů platných v ČR nesmějí motorová vozidla ani stát, natož pak vjet) legálně. Dnes (19.6. kolem 19:00) se mi podařilo vyfotit (zepředu i zezadu) dva mládence, kteří objeli zavřenou závoru u točny na Ježníku.

Když se zrovna rozjížděli do kopce v lese, kde už byli nelegálně, vyfotil jsem je. . ZDE je odkaz na galerii mých fotografií různých motoristů v krnovských lesích za poslední 2 roky:

0
Vytisknout
8746

Diskuse

Obsah vydání | 22. 6. 2012