Klaus už se dočista zbláznil

3. 10. 2013 / Veronika Sušová-Salminen

čas čtení 1 minuta

Václav Klaus se asi už dočista zbláznil. Navrhuje vystoupení z EU, protože ta může za všechno "to špatné" v České republice. Asi i za tu koncentrovanou blbost především v nejvyšších sférách politiky (těm pár chytrým lidem se omlouvám za to, že je házím do jednoho pytle). Ale problém je zase někde venku, ne v nás ("to Vídeň, to Němci, to Moskva, to Brusel")... napsala paní Sušová-Salminen v glose na Facebooku, kterou citujeme.

Tak prý regulace za všechno můžou. Podle pana Klause žijeme tady ve Finsku v totalitní diktatuře, protože tady je regulováno téměř všechno. Říká se tomu právní stát. Něco co pan Klaus za 20 let svojí politické kariéry v ČR nedokázal vybudovat.

Čerpat dotace neumíme - takže to je chyba EU. Uřídit projekty pod financováním EU neumíme - to je také chyba EU. Dělat v politiku v EU neumíme, ale za to může EU (je moc složitá a mluví se tam nečesky!) A vlastně my ty peníze z EU nepotřebujeme. Máme jich díky geniální koncepci naší ekonomiky přece horu. Korupce? Jasně, moc regulací - z toho vzniká korupce. Stát vytunelovala vlastně taky EU! A kdyby nebylo EU, tak by určitě k těm pokusům o pogromy Romů nedocházelo. A na ulici by nebyli bezdomovci a bylo by na penze. Zdravotnictví by bylo v nejlepším pořádku a projekt Skaret by se taky zdařil.

Jistě. Vystupme z EU a zprivatizujme úplně všechno. Českou televizi - klidně! A pokud možno stylem 90. let. A vůbec: já navrhuju daň z hlavy, snížení všech platů o 50%(mimo politiků a finančníků tam navrhuju 100% navýšení a měsíční bonus 1 milion) a 100% nárůst cen potravin a energii.

Nechtěl by pan Klaus už jít do....důchodu?!

Vystupme z EU, vyzývá Klaus

0
Vytisknout
19608

Diskuse

Obsah vydání | 7. 10. 2013