K obrovskému pobavení publika náhle vystoupil bývalý mluvčí Donalda Trumpa Sean Spicer na Emmy Awards

18. 9. 2017

čas čtení 2 minuty



Americká komička Melissa McCarthy proslula ve Spojených státech svými scénkami, v nichž parodovala někdejšího mluvčího prezidenta Trumpa Seana Spicera, když vystupovala v převlečení za něho za pojízdným předsednickým pultíkem.

Sean Spicer překvapil celebrity na ceremonii udělování cen filmového a televizního průmyslu Emmy Awards, které se konaly přes noc v Los Angeles, když se v rámci úvodního monologu komika Stephena Colberta objevil na jevišti právě za pojízdným pultíkem Melissy McCarthy a ironizoval Donalda Trumpa výrokem, že "toto bude největší publikum Emmy Awards v historii. Tečka." Jeho náhlý, neočekávaný přijezd na jeviště přivítali přítomní hurónským smíchem:




Ceremonie si dělala několikrát z Trumpovy sebeposedlosti, arogance a jeho komplexu méněcennosti legraci. Stephen Colbert obvinil porotu Emmy Awards, že zavinila Trumpovo zvolení americkým prezidentem, protože mu nedala cenu za jeho televizní pořad The Apprentice. Odehrál k tomu ukázku z předvolební debaty mezi Trumpem a Clintonovou, kde se o tom skutečně hovořilo!

Colbert se také zmínil o tom, že Trump na Twitteru pomlouval bývalého moderátora Emmy Awards Sethe Meyers, že je Meyers "naprostý vtip, je neohrabaný a má v hubě kuličky". "Co ty na to, Sethi?" zeptal se Colbert. Střih na Setha Meyerse, jemuž z úst vypadla hrst kuliček.

Hlavní cenu získal seriál Handmaid's Tale (Služčin příběh), televizní adaptace děsivého dystopického románu Margaret Attwoodové o vzniku postapokalyptického totalitního státu. (Jan Čulík přiznává, že se na to nemohl dívat, má už dost dramat o totalitním útlaku.)


 


0
Vytisknout
5650

Diskuse

Obsah vydání | 18. 9. 2017