Distancuji se od SMKČ

17. 1. 2012

čas čtení 1 minuta

Musím reagovat na článek Vladimíra Pobuckého "Mladý komunista -- lepší komunista?", kde spojuje mladé komunisty se sektou zvanou SMKČ. Je mi 26 let, jsem mladý, jsem komunista, jsem členem strany KSČM, ale důrazně se distancuji od spolků, jako je SMKČ, a jim podobných, píše Ondřej Minks.

Tyto spolky mají minimální podporu z řad členů strany i z řad obyčejných lidí. Stačí se podívat na jejich různé demonstrace, setkání atp. Je to parta lidí, která se ráda zviditelňuje. Jejich počínání na veřejnosti mnoho příznivců straně nepřitáhne.

Nechápu tento spolek i z hlediska kritiky samotné strany KSČM. Stranu kritizují, velebí Štěpánovu KSČ a přitom pár z nich je přímo členy KSČM.

V KSČM vidí potenciál, tak se chopí příležitosti a za tuto stranu i kandidují, protože býti členy KSČ, tak by po nich na veřejnosti neštěkl ani pes. Je to parta duševně chorých stalinistických fanatiků, s kterými já a doufám většina členů KSČM nechce mít nic společného. Nespojujte proto mladé členy strany a sympatizanty KSČM se stalinistickými organizacemi.

0
Vytisknout
7337

Diskuse

Obsah vydání | 17. 1. 2012