Kdo nese odpovědnost za pokutu 2,5 miliardy korun?

13. 2. 2013 / František Štván

čas čtení 2 minuty

Vážený hejtmane Ústeckého kraje Bubeníčku, věřím, že se KSČM neucházela o hlasy voličů v krajských volbách jenom proto, aby pokračovala v tkaní ostudy, ze které má Ústecký kraj ušitý mimořádně velký kabát. Troufnu si tvrdit, že voliči vyslali KSČM do vedení kraje v dobré víře, že zpětně (padni komu padni) provětrá šibalská rozhodnutí předešlých krajských vládců, aby měli občané jasno, komu naletěli.

Zkrátka a dobře, že se od ní dozví, kdo konkrétně (partaj - jednotlivci) nese odpovědnost za pokutu 2,5 miliardy korun, kterou s velkou pravděpodobností bude muset krajský daňový poplatník zaplatit za podivné manipulace s dotacemi z evropských fondů v rámci ROP Severozápad. Složitost v odhalení může vidět jen ten, kdo nechce, aby byli odkryti praví viníci a je úplně jedno, jestli to dělá z politické loajality (co jsme si, to jsme si = dnes ruka ruku myje) či z důvodů zištných, neboť v hrabání ani darmo to politici napříč politickým spektrem nandávají už i kuřatům.

Zároveň s touto informací by jste měl veřejnosti ukázat - pokud možno okamžitě, neboť to jsou komunisté, kteří se holedbají, že pro ně zítra znamená již dnes - lustrační osvědčení Ing. Aleše Konopáska, vedoucího odboru a zástupce ředitele KÚ, neboť v těchto dnech reportéři v pořadu Reportéři ČT naznačili, že ho díky své předlistopadové pracovní (STBácké?) činnosti nemůže mít negativní. Pokud by to z nějakých důvodů nešlo, pak Vás žádám, aby jste si toto osvědčení nechal ukázat, následně ho relevantně (ne jedna paní povídala) prověřil a pokud bude vše z pohledu zákona v pořádku, aby jste v duchu přísahy "čestné komunistické", vydal prohlášení, že za právní bezvadnost Konopáskova pracovního zařazení přebíráte politickou odpovědnost a zároveň vyzvete Ing. Konopáska, aby na ty, kteří o něm negativní informaci šíří, podal trestní oznámení.

Pokud tak neučiníte, tak v mých očích nebude čestný komunista a Vaše články v Haló novinách se tak stanou bezvýznamným tlacháním člověka, který kázal vodu a sám pije víno. Jsem přesvědčený, že mluvím z duše i řadovým komunistům.

0
Vytisknout
10104

Diskuse

Obsah vydání | 15. 2. 2013