PŘEČETLI JSME:

Budhismus v České republice nechceme

15. 6. 2015

čas čtení 3 minuty

Můj názor na přijímání případných buddhistických uprchlíků je jasný – v žádném případě nebrat! Ale když už to musí být, tak podle následujícího klíče:

Text z blogu Ahmeda Bosneviho

1) Zen-buddhismus: pokud nebude zbytí, tak jeho vyznavače přijmout se zatnutím všech zubů. Ale hlavně ať jich není moc!

2) Vadžrajánový buddhismus (Diamantový vůz): hlásí se k němu Tibeťané, kteří v minulosti několikrát napadli čínské a tibetské muslimy, tj. Chueje a Burigy. O Tibeťanech je rovněž známo, že se strašně rádi upalují. Koneckonců, v jejich učení se zhlédl i Jan Palach. A jak ten chudák dopadl. Velice rozšířená je mezi Tibeťany i polyandrie (mnohomužství). To by nám tak ještě scházelo, aby se dva nebo tři muži dělili o jednu ženu (není nad muslimskou polygynii)! Tyto lidi vzít jenom v případě krajní, podotýkám KRAJNÍ nouze. Ale ideální je nebrat je vůbec!

3) Mahájánský buddhismus (Velký vůz): následovníky tohoto proudu jsou hlavně Mongolové, Číňané a Japonci. Mongolští Džungarové bojovali v 17.-18. století proti muslimským Kazachům, a ohrožovali samotnou existenci jejich národa. Mandžuská dynastie Čching se v 19. století dopustila ukrutných masakrů na čínských muslimech, a má na svědomí miliony životů čínských muslimů v centrální a jihovýchodní Číně, jakož i životy jejich souvěrců – turkofonních Ujgurů. Japonská buddhistická sekta Óm Šinrikjó (dnes Aleph) zase při útoku v tokijském metru roku 1995 použila nervový plyn sarin. Podobný útok sekta spáchala už v roce 1994 v horském středisku Macumoto. Lidé neblázněte, ještě abychom se báli jet v Praze metrem. Tyhle lidi zkrátka NEBRAT!

4) Théravádový buddhismus, též zvaný hínajána (Malý vůz): jeho vyznavači napadají a zabíjejí muslimy v Barmě (Rohingy), Thajsku (Malajce) a na Srí Lance (Maurje). V posledně zmíněné zemi přitom útočí i na hinduisty (Tamily) a křesťany. K tomuto směru se hlásí militantní buddhistické skupiny jako Hnutí 969, Bodu Bala Sena anebo Sinhala Echo. Takže tyhle lidi absolutně nebrat! Rozumějte NEBRAT, NEBRAT, NEBRAT!!!

Z výše uvedeného vyplývá, že buddhisté jsou obzvláště vysazení na muslimy. Buddhisté nám zkrátka vždycky záviděli naše astronomy, matematiky, lékaře, geografy, historiky atd. Nejsou sto překousnout, že se původně buddhistické obyvatelstvo střední a jihovýchodní Asie od buddhismu odvrátilo, a přijalo islám. Přišli tak o dnešní Turkmenistán, Uzbekistán, Tádžikistán, Východní Turkestán, Afghánistán, Pákistán, Maledivy, Bangladéš, Malajsii a Indonésii. Asi to nikdy nerozdýchají. Vždycky jsem říkal, že každý kdo má vyholenou hlavu, je podezřelý. Mezi skinheady a buddhisty v podstatě žádný velký rozdíl není – všechno jsou to zkrátka holohlavé palice. Hákový kříž je ostatně symbolem, který se vyskytuje i v buddhismu, a dalajláma ho má na trůně. Islám je vlastně pro Západ takovou hrází před indickými náboženstvími, tedy nejen před buddhismem, ale i hinduismem, sikhismem a džinismem.

Tento můj příspěvek je ironickou reakcí na nesmyslnou debatu v souvislosti s přijímáním uprchlíků ze Severní Afriky, Subsaharské Afriky a Blízkého východu. Faktická správnost obsahu článku tím ale není nikterak snižována. Buddhismus si totiž zdejší společnost často neprávem idealizuje, zatímco islám naopak nespravedlivě démonizuje.

0
11025

Diskuse

Obsah vydání | 17. 6. 2015