Na naši obranu: My jsme si nemysleli, že jste tak blbí, že by se to povedlo, říká Rusko

3. 11. 2017

čas čtení 1 minuta


Rusko hájí své zasahování do západních voleb argumentem, že si nemyslelo, že my na Západě jsme tak blbí, že by to zasahování mohlo fungovat píše satirický server The Daily Mash.

Ruští internetoví hackeři a operativci přiznali, že jejich zasahování do západního internetu mělo být jen přípravou a že to jsme především my na Západě, kdo neseme vinu za jejich úspěch.

Ruský zdroj konstatoval: "My tady v Rusku toho moc nevíme o demokratických volbách. To není naše zvyklost. Takže když jsme se připravovali vyzkoušet si řádný útok na americké volby v roce 2020, zkusmo jsme udělali zkoušku s trapnou televizní hvězdou z reality show a s naším dlouhodobým agentem Faragem, který je v Británii jen z toho důvodu, že my ho nechceme tady v Rusku.


Objednali jsme si spoustu reklam na Facebooku, investovali jsme trochu peněz do předvolebních kampaní a používali jsme jen své otevřeně pracující operativce, specializující se na špinavé triky, protože jsme nechtěli plýtvat kapacitou našich skutečných, utajovaných špionážních agentů, a sakra, překvapení, my jsme vyhráli!"

Putin tomu nemůže uvěřit. Říká: "Zažili jsme čtyřicet let studené války - a teď se jejich demokracie rozloží jen poté, když do ní píchneme prstem?

V každém případě, my se teď v USA zbavíme komika Trumpa a nahradíme ho jedním z našich řádných lidí, ale v Británii na tom nezáleží, kdo tam vládne, takže tam uděláme premiérem veverku.

Přiznejte to, vy pro veverku hlasovat budete."

Zdroj v angličtině ZDE

V ČR JE TO STEJNÉ.

0
Vytisknout
15738

Diskuse

Obsah vydání | 8. 11. 2017