Kdy bude mít ODS konečně 10% nebo méně?

31. 7. 2011 / Boris Cvek

čas čtení 2 minuty

Podle jednoho z posledních průzkumů veřejného mínění by ODS získala ve Sněmovně stejné množství poslanců jako KSČM, tedy 39. Zatímco chápu lidi, včetně živnostníků (o případu pana Milana je níže informace z Parlamentních listů), kteří dnes chtějí volit KSČM, neboť pravice je dnes mnohem horší než KSČM, nechápu lidi, kteří ještě volí ODS.

To jsou pro korupci a likvidaci tohoto státu?

Kdyby jim na ODS skutečně záleželo, budou volit proti ní, aby se jí pokusili probudit (je-li to vůbec možné).

Jediná naděje na probuzení pravice k sebereflexi a k tomu, že si opravdu nemůže dělat, co chce, a na voliče úplně kašlat, je její tvrdý pád v předvolebních průzkumech veřejného mínění a potom i ve volbách. Kdy bude mít ODS konečně 10% nebo méně?

To by ty sebejisté "pravicové" politiky probudilo: asi by nejprve obvinili média a všechno možné jenom ne sebe, ale když by se to nezlepšovalo, museli by začít rýt do struktur zděděných už z dob kupónové privatizace, nebo zaniknout.

A zánik ODS by snad byl nejhezčím vkazem a ponaučením o nepoučitelnosti. Zatím ale podle všeho značná část české veřejnosti podporuje korupci, a proto by volila ODS. To je jeden z hlavních důvodů, proč jsou komunisté pro mnoho lidí, jinak možná i vnitřně pravicově orientovaných, přijatelní, protože prostě ODS a celá dnešní vláda představuje nepoctivost a likvidaci poctivě se živících lidí ve prospěch zlodějů a korupčníků. ČSSD od dob opoziční smlouvy neměla k ODS nikdy daleko a rozhodně nikdy tak daleko jako KSČM.

KSČM dostihla ODS, lidovci a zelení by se vrátili do Sněmovny, tvrdí průzkum ZDE

Živnostník Milan: Mám této vlády dost. Budu volit komunisty ZDE

0
Vytisknout
11425

Diskuse

Obsah vydání | 2. 8. 2011