"Voliči a politikové, kteří budou hlasovat pro EU, jsou zrádci a měli by být oběšeni"

18. 5. 2014

čas čtení 1 minuta

Politikové ze tří hlavních britských stran by měli být oběšeni a voliči, kteří pro ně hlasují, by měli být postaveni před soud za zradu, konstatoval kandidát strany UKIP.

Labourističtí, konzervativní a liberálně-demokratičtí politikové způsobili, že je Británie "zotročena uvnitř diktatury Evropské unie" a musejí být popraveni, napsal Gordon Ferguson, kandidát strany UKIP pro nadcházející eurovolby, ve svém oficiálním dopise, adresovaném voličům ve svém volebním okrsku.

Všichni, kdo hlasují pro tyto strany, se provinili zradou proti našemu národu, dodává Ferguson v dopise. "Labouristé, konzervativci a liberální demokraté se spikli s cizí mocí, Evropskou unií, a proto jsou vinni zradou. Prodali Británii, pátou největší ekonomiku světa, protiprávně do zintenzivňujícího se otroctví uvnitř diktatury EU. Viníci musejí být pověšeni za krk do doby, až budou mrtví."

Fergusonův dopis pokračuje: "Bohužel však proti nim nebude zahájeno trestní stíhání, neboť policie, prokuratura i soudci jsou drtivou většinou svobodnými zednáři a britské soudy jsou už mnoho let zcela zkorumpované. Téměř všechny je má v kapse Evropská unie."

Ferguson provozuje v městě Southport v hrabství Lancashire, kde kandiduje v eurovolbách, domov pro přestárlé občany. Deníku Daily Telegraph odmítl potvrdit, kteří konkrétní politikové by měli být podle něho oběšeni, avšak potvrdil, že oběšeni by měli být i voliči, kteří budou ve volbách hlasovat pro jiného kandidáta, než je on sám.

Dodal však, že po stížnostech od svých kolegů ze strany UKIP v pozdějších verzích svého volebního dopisu jeho formulace zmírnil.

Podrobnosti v angličtině ZDE

0
Vytisknout
7846

Diskuse

Obsah vydání | 20. 5. 2014