Bude pan Urban taky pochybovat o tom, zda se má trestat sexuální zneužívání malých dětí?

16. 6. 2016 / Jan Čulík

čas čtení 1 minuta

Je to už jak u blbých. Znovu posté opakuji, že státy mají zákonnou povinnost poskytnout útočiště lidem prchajícím před válkou a pronásledováním. PROTO JSOU NEUSTÁLE DISKUSE V ČR O TOM, JAKÝ MŮŽEME MÍT PROSPĚCH ČI NEPROSPĚCH Z UPRCHLÍKŮ OBSCÉNNÍ A IRELEVANTNÍ.

Pavel Urban vyčítá Britským listům, že nepublikují "pochybnosti o správnosti přijímání uprchlíků". Ano, lži a vyvolávání iracionální nenávisti na základě nesmyslů, jak to činí většina českých médií, ty Britské listy publikovat nebudou.

Je jednoduchým faktem, že státy mají POVINNOST férově zhodnotit žádosti lidí o azyl, kteří prchají před válkou, vražděním a pronásledováním, a pokud jsou ty žádosti důvodné, je státy MUSEJÍ přijmout.

Požadavek pana Urbana, aby Britské listy publikovaly pochybnosti "o správnosti přijímání uprchlíků" je na téže úrovni, jako by po nás chtěl, abychom publikovali pochybnosti o jiných platných zákonech - třeba o tom, jak je vlastně "špatné" kriminalizovat sexuální zneužívání malých dětí.

Mohli by se čeští rasisté prosím už konečně jednou probudit? A stydět?

František Řezáč k tomu dodává:

Argumentace pánů Musilů a Urbanů připomíná manévrování F. Peroutky po Mnichově 1938 a před pučem v roce 1948. To měl asi Zeman na mysli, jenže to podojil uvedením nedoložitelného citátu. Jde o učitý druh jemné konformity, která se tváří objektivisticky ("na tom nacismu nebo KSČ socialismu něco je a měli bychom z toho umět nějak slušně vybruslit").

0
Vytisknout
5502

Diskuse

Obsah vydání | 17. 6. 2016