Pozvánka

Izrael a vzestup krajní pravice, o kterém západní média neinformují

15. 11. 2018

čas čtení 1 minuta
Ve STŘEDU 28. listopadu od 18:00 do 21:00 se na Filozofické fakultě (místnost 200) uskuteční přednáška kanadsko-izraelského novináře Davida Sheena na téma: IZRAEL A VZESTUP KRAJNÍ PRAVICE, O KTERÉM ZÁPADNÍ MÉDIA NEINFORMUJÍ


Sheen je nezávislý novinář, jehož texty naleznete na stránkách listů a zpravodajských webů, jako jsou Haaretz, HuffPostAl JazeeraAlterNetThe ForwardThe RootTruthdigMiddle East EyeThe New Arab+972 Magazine apod. V Izraeli žije 15 let a zaměřuje se především na témata rasismu, náboženství, sionismu, imigrace, lidských práv, Palestiny Sheen se také zabývá tím, jak jsou tato témata reflektována izraelskou společností, náboženskými lídry či vládními a nevládními stranami.

Akci pořádá Velvyslanectví Státu Palestina v Praze ve spolupráci se studentským politologickým sdružením POLIS při příležitosti Mezinárodního dne solidarity s palestinským lidem. Pracovním jazykem bude angličtina se simultálnním překladem do češtiny. Po přednášce a debatě bude ochutnávka palestinské kuchyně.

0
Vytisknout
10539

Diskuse

Obsah vydání | 20. 11. 2018