Rozhovor Britských listů 197. Osvobodí politikové skoro milion občanů z pekla exekucí?

19. 12. 2018

čas čtení 1 minuta


(for English, scroll below)

Více než 900 000 českých občanů je obětí parazitických exekutorů. Mnozí z nich zápolí s břemenem několikanásobných exekucí a jsou v situaci, kdy se dluhu nikdy nezbaví. Bohumil Kartous hovoří v tomto Rozhovoru Britských listů s Radkem Háblem, odborníkem na problematiku exekucí. Ten vysvětluje, jak vznikl parazitický systém exekučních řízení v ČR od roku 2001 a jak ilegálně systémem úžery záměrně likvidoval a pauperizoval podstatnou část českého obyvatelstva na základě minimálních dluhů. rozhovor se vysílá v Regionální televizi, která je k dispozici satelitem, pozemním vysíláním a na kabelu i na internetu, od středy 19. prosince 2018.

Uniquely in Europe, from 2001 until 2016, Czech Republic operated a highly parasitical system of private debt collectors, using a system which deliberately and illegally, but with the consent of Czech politicians, extracted large amounts of money from the poorest and weekest members of society. In this Britské listy interview, Bohumil Kartous talks to Radek Hábl, an expert specialising in the Czech debt collecting system, about the mechanics of debt collecting and about the current predicament of the 900 000 Czech citizens who have become victims of state sponsored usury.

Všechny Rozhovory Britských listů jsou nyní k dispozici ke stažení v audiu jako podcasty, k poslechu na vašem mobilu kdekoli. Informace ZDE

0
Vytisknout
11121

Diskuse

Obsah vydání | 27. 12. 2018