Ruská televize: Musíme vyvraždit 2 miliony Ukrajinců a zničit USA jadernými zbraněmi

31. 5. 2022

čas čtení 2 minuty


Řeknu vám zcela kompetentně:

Zničit celé východní pobřeží Spojených států, to vyžaduje jen dvě rakety Sarmat.  A dvě rakety pro západní pobřeží USA. Čtyři rakety a nezbude nic.  A při použití čtyř raket bude ten hřib bude vyšší než mrakodrap.  Bude viditelný až z Mexika.

Jaké že to oni používají metody? Snaží se zvyšovat napětí. Máme se toho bát? Určitě ne. Jen vysvětlujeme, že jejich kalkulace jsou naprosto mimo. Je nutno říct, že tam nezůstane naprosto nic. Ať nikdo nemá žádné iluze, že po jaderné válce něco zbude.

Ve vašem předchozím vysílání byl dobrý příklad. Že navzdory té celé nacifikaci,  knihám a tak dále, úplnému vypnutí ruských TV kanálů na celé Ukrajině, je 40 % Ukrajinců proti odstraňování památníků Velké vlastenecké války.

36 % Ukrajinců je v té věci neutrální. A jsou neutrální jen proto, že se bojí. Tři čtvrtiny Ukrajinců je proti bourání těch pomníků. Pro bourání těch pomníků je jen 19% Ukrajinců. Pokud správně restrukturalizujeme jejich mozky, 12-15 procent z nich také přijme názor, že se ty pomníky nemají bourat.  Nevyléčitelných Ukrajinců  bude maximálně 5 %.

Jednoduše řečeno, 2 miliony Ukrajinců jsou ochotny znovu vytvořit SS. Azov je fašistická SS.  Ukrajinské ozbrojené síly, to je Wehrmacht. To je úplně jasné. Tyto 2 miliony lidí buď musí opustit Ukrajinu, anebo musejí být denacifikovány, tedy zlikvidovány.

Pro mě je tohle bohužel občanská válka.

Zraňuje to  mé srdce, protože to jsou všechno Rusové bojující s Rusy, jako tomu bylo během naší občanské války. 10 milionů lidí zahynulo, zcela bezdůvodně a Západ a spojenci chtěli rozčlenit Rusko, Je snad dnes tomu jinak? Donutili lidi, aby proti sobě začali bojovat, aby z Ruska udělali 10-15 státečků, aby pro ně Rusko už nikdy nebylo problém.

A totéž chtějí udělat i s Ukrajinou. To se jim nepodaří!

1
Vytisknout
9164

Diskuse

Obsah vydání | 2. 6. 2022