Dopis politikům:

Zklamali jste mne

6. 10. 2011

čas čtení 3 minuty


Všem poslancům Parlamentu České republiky
Poslanecká sněmovna
Sněmovní 4
118 26 Praha 1 - Malá Strana


Všem senátorům
Senátu České republiky
Valdštejnské náměstí 17/4
118 01 Praha 1

Prezidentu České republiky
Pražský hrad
119 08 Praha 1

"Vážené" panstvo, zklamali jste mne, já jsem volič a občan tohoto státu a já vás už nechci v parlamentu, senátu ani vládě, dokonce vás nechci ani na hradě ani na krajských úřadech. To, co jste ode mne v mé dobré víře dostali, jste rukou nerozdílnou (i jinými částmi těla) pokáleli, pošlapali, poslintali, pošpinili, zaneřádili a hlavně nakazili nenávistí a zlobou, píše Jiří Bitrich.

Já nesouhlasím, aby jste s mým hlasem takhle zacházeli, já mám svůj hlas voliče docela rád a vážím si jej a toto s nim nadále dělat nenechám.

.... a co vy jste s dary udělali? kolik dětí jste rozesmáli? Svět proti jeho vůli jste chtěli změnit...Vraťte naše dary, nezasloužíte si je.

Naštěstí, přes veškerou vaší snahu, hodnota mého hlasu zůstala zachována, takže já si svůj hlas mohu vzít a tímto také beru zpět.

Naopak všem výše uvedeným přiděluji trestné body, to znamená antihlas - hlas, který znamená, že v budoucnosti nemáte na můj hlas nárok.

V současné politické reprezentaci jsem nikoho z politiků, kdo by si můj hlas zasloužil neobjevil, takže veřejně oznamuji, že:

svůj hlas odebírám vládní koalice, neboť se stala novou "národní frontou" a bezohledně válcuje lidi v tomto státě, nikomu nenaslouchá a naopak nám občanům a obyvatelům České republiky laje do zlodějů, darmojedů, hýřilů ...

beru zpět svůj hlas opozici, protože tupě a bezmocně přihlíží a de facto souhlasí s tím co dělá koalice, místo toho aby se (má-li vskutku na srdci blaho tohoto státu) oznámila, že s touto skupinou zvanou vládní koalice nechce mít nic společného a následně opustila demonstrativně a veřejně parlament i senát, do doby než koalice zahájí celo-parlamentní a veřejnou diskusi o budoucnosti tohoto státu............

beru svůj zprostředkovaný hlas i presidentu České republiky, neboť se nechová ani nejedná jako president lidu tohoto státu, nadstranický není ani náhodou a stejně jako opozice, nedělá nic jiného než popichuje .............

Až se budete mému rozhodnutí smát a za svá břicha se popadat, tak nezapomeňte, že kromě odebrání hlasu k vám nemám žádnou nenávist, nebo zlobu, naopak, je mi vás všech upřímně líto. Nic víc než jenom líto .............

A za nic jiného totiž nestojíte. Ale to už je jenom vaše věc, co s tím uděláte.

Svoje rozhodnutí oznamuji veřejnosti prostřednictvím medii, která to budou ochotna publikovat i adresátům politické reprezentace uvedeným výše.

V Litoměřicích dne 5.11.2011

Jiří Bitrich

0
Vytisknout
14071

Diskuse

Obsah vydání | 7. 10. 2011