Mámo, dyť my žádnej oceán nemáme!

Babišův poradce je pitomec a nestydí se za to

31. 5. 2018

čas čtení 1 minuta

Po tom šílenství okolo GDPR (panebože, Brusel chce chránit naše osobní údaje, jak si to může dovolit???!!!! Chudák korporace...) přichází další, tentokrát je na mušce bordel v oceánech, což je věc oceánů a ne nás, slušných lidí, co oceán nemají a nic jim do nich není.  . S výjimkou případů, kdy k nim zamíříme na dovolenou a můžeme pak nadávat, jaký je v nich bordel..., píše Stanislav Biler na Facebooku v reakci na blábol Babišova poradce Michla vydaný v Babišových MF Dnes

Každopádně su rád, že třeba povinnou školní docházku zavedla v roce 1774 nikým nevolená Marie Terezie, protože chtít to dnes zavést Brusel, tak v Česku vypukne občanská válka. 

Podobná klika nás potkala, že nemusí Brusel zavádět třeba kanalizaci, zdravotnictví, gramatiku, jedení příborem nebo mýdlo. 

Díky!

Pozn. Boba Kartouse: "Michl opsal pravděpodobně z internetu historii vynálezu "vatové tyčinky" a přidal k němu omezenecké lamentování nad snahou snížit produkci plastů, s typicky demagogickým dovozováním, že EU zakáže záchodová prkýnka a hračky. Ať už si to Michl uvědomuje, či ne (a je to skutečně vážně míněná otázka), jde o typický příklad směšování skutečnosti s fikcí, difuze podporující zmatenost českého diskursu a z ní profitujícího populismu. Místo uvažování o tom, co s odpadem, bez ohledu na jeho aktuální úložiště, protože to je skutečné jádro problému, se Babišův poradce podílí na další debilizaci veřejného mínění. Ale chápu, na víc nestačí a ani více nemůže.

0
Vytisknout
11150

Diskuse

Obsah vydání | 4. 6. 2018