Šťastný brexit. Vylepeno na jednom anglickém komunálním domě

1. 2. 2020

čas čtení 2 minuty

Aktualizace: Asi 50 lidí včetně těch, co tam bydlí, se sešlo před  Winchester Tower v městě Norwich a říkají "děkuji" evropským přátelům v mnoha jazycích. Jasný vzkaz tomu člověku, který vylepil TEN plakát...



Aktualizace: Vylepení anonymní "vyhlášky" na všech patnáct pater obytného bloku Winchester Tower v anglickém městě Norwich vyštřuje policie jako "incident s přitěžujícími okolnostmi rasismu". Paradoxně, leták, který požadoval, aby se v obytném bloku mluvilo jen "královskou angličtinou" má ve výrazu "královská angličtina" gramatickou chybu. ZDE  

* * *
Přejeme vám šťastný Den brexitu

Když konečně nyní máme naši slavnou zemi zpět ve svém vlastnictví, jeden předpis musí být důrazně vysvětlen obyvatelům tohoto domu.

V těchto bytech nepovolujeme, aby se mluvilo jiným jazykem než anglicky.

Nyní je tohle zase naše vlastní země a tady se mluví královskou angličtinou.

Pokud si chcete mluvit jakýmkoliv jazykem země, ze které jste přišli, tak se tam vraťte a vraťte tenhle byt komunálnímu úřadu, aby tady mohli žít Britové a abychom my se vrátili k normálnosti, jaká tu byla, než jste nakazili tento kdysi slavný ostrov.

Je to jednoduché pravidlo: buď poslechnete většinu, anebo odejdete.

Nebude to dlouho trvat, než naše vláda zavede předpisy, které dají Británii přednost. Takže se tomu holt buď přizpůsobíte, anebo odejdete.

Bůh ochraňuj královnu, její vládu a všechny opravdové vlastence!! 

Zdroj ZDE

Vyvěšeno ve věžáku Winchester Tower, v městě Norwich. O této nenávistné vyhlášce byl informován komunální úřad a policie jako o trestném činu z nenávisti.

Další informace ZDE


0
Vytisknout
10799

Diskuse

Obsah vydání | 4. 2. 2020