Lenka Procházková podpořila kandidaturu Jiřího Dolejše

18. 10. 2012

čas čtení 1 minuta

tisková zpráva kampaně Jiří Dolejš do Senátu

Signatářka Charty 77 Lenka Procházková, která se ucházela o mandát senátorky v 1. kole voleb ve volebním obvodu č. 23, podpořila kandidáta KSČM s podporou ČSSD Ing. Jiřího Dolejše ve 2. kole, a to následující výzvou k rozumu, kterou adresuje voličům. Lenku Procházkovou s Jiřím Dolešem pojí mj. odmítavý postoj k tzv. církevním resitucím. 2. kolo voleb do Senátu, při kterém Procházková doporučila svým voličům volit Dolejše proti kandidátce ODS, proběhne 19. a 20. října.

Vážení a milí voliči,

čeká vás zásadní rozhodnutí. Je nanejvýš důležité, abyste svého kandidáta do Senátu vybrali nikoli podle toho, odkud přichází, ale podle toho, kam míří.

Senátní volby jsou o lidech, ne o stranách. Přečtěte si důkladně programy obou kandidátů a podívejte se, jak v parlamentu dosud hlasovali. Jestli hlasovali ve vašem zájmu, nebo za zájmy někoho jiného.

Já jsem tomu čas věnovala. Svými názory a postoji Ing. Jiří Dolejš deklaruje zdravý rozum. Oceňuji, jak ve Sněmovně vystupoval proti podvodu zvanému církevní restituce, zatímco Daniela Filipiová tuto zlodějnu kryje svou podporou.

Přeji si, aby rozum zvítězil nad pokrytectvím. Je však na vás, jestli dáte svůj hlas českým občanům, nebo modrým kmotrům.

Lenka Procházková

Zdroj ZDE

0
9164

Diskuse

Obsah vydání | 19. 10. 2012